PREDICTII FULGER PE TOATA ETAPA DIN BUNDESLIGA

May 14 , 2020 @ 2:48 PM

Avem deosebita placere sa putem scrie din nou despre fotbalul mare. Asa cum stiti cu totii, sambata se reia Bundesliga. Un moment perfect pentru pariori sa mai iasa din amorteala si sa mai simta adrenalina unui meci trait cu biletul pe masa. Mai jos vom analiza succint fiecare meci si vom incerca un pronostic:

Presented by Baumbet


Klopp cauta antidot pentru zidul lui Simeone. Liverpool vs. Atl. Madrid- analiza si predictii

March 11 , 2020 @ 12:26 PM

Liverpool e specialista calificarilor dupa ce adversari au castigat in mansa tur. Cormoranii s-au calificat in finala de anul trecut dupa ce in prima mansa au fost invinsi de Barcelona si Chelsea.

 

Presented by Baumbet


Remontada? “Liliecii” incearca imposibilul diseara. Analiza si sugestiile pentru Valencia vs. Atalanta

March 10 , 2020 @ 1:02 PM

In primul rand trebuie sa stim ca meciul se va disputa fara spectatori, decizie luata de Guvernul spaniol, din cauza virusului COVID-19.

Presented by Baumbet


Francezii, victime sigure in fata ”Batranei Doamne”? Analiza meciului Lyon vs. Juventus

February 26 , 2020 @ 4:16 PM

Francezii de la Lyon au o misiune teribil de grea pentru a ajunge printre primele 8 echipe de club din Europa. Ei trebuie sa treaca de Juventus, echipa care a participat in sferturile Champions League de 4 ori in ultimele 5 sezoane!

Presented by Baumbet


Finala din Optimi: Real vs.City! Analiza si 3 predictii in cote foarte bune

February 26 , 2020 @ 12:29 PM

Cel mai asteptat meci din optimile Champions League se va juca diseara. Gigantii Real Madrid si Manchester City promit spectacol total diseara.

Presented by Baumbet


Extraterestrii iau cu asalt Italia. Analiza si cateva predictii pe Napoli vs. Barcelona

February 25 , 2020 @ 10:40 AM

Cu Messi intr-o forma de zile mari (4 goluri in ultimul meci, cu Eibar), Barcelona spera sa scape de emotiile calificarii in sferturi inca din meciul tur de diseara. Nu va fi deloc usor pentru spanioli, doarece Napoli traverseaza o perioada destul de buna si vor avea de partea lor un public fantastic.

Presented by Baumbet


Jose viseaza la minunea cu Porto. Analiza si predictiile pentru Tottenham vs. Leipzig

February 19 , 2020 @ 2:09 PM

Au trecut 16 ani de când Jose Mourinho a scris istorie cu FC Porto si a castigat Champions League. The Special One vrea sa repete imposibilul si sa castige inca o data cel mai ravnit trofeu european cu o echipa mult mai slab cotata decat colosii batranului continent. Pentru a realiza acestu lucru, Tottenham trebuie sa treaca mai intai de nemtii de la Leipzig

Presented by Baumbet


”Liliecii” vor in primele 8 echipe din Europa. Analiza si predictiile pe Atalanta vs. Valencia

February 19 , 2020 @ 1:32 PM

Optimile Champions League continua diseara cu o partida mai modesta pentru audienta, dar importanta pentru pariori.

Presented by Baumbet


Seria A, sub lupa lui Ionel Ganea

August 18 , 2018 @ 7:19 AM

Impreuna cu Ionel Ganea, ambasadorul Baumbet, am selectat cate o sugestie pentru fiecare meci din prima etapa de Seria A. Atentie! Nu recomandam sa jucati toate evenimentele pe un singur bilet. Toate cotele folosite le gasiti pe https://www.baumbet.ro/Player/SportsBook

Presented by Baumbet


Analiza si 3 Super-Ponturi pentru Franta – Belgia

July 10 , 2018 @ 12:18 PM

Campionatul Mondial a intrat pe ultima suta de metri. Mai avem doua semifinale, iar apoi cele doua finale, mica si mare. Azi, Franta – Belgia! Un meci pe care l-am analizat si noi si va oferim cele mai probabile 3 variante de scenariu, cel putin in viziunea noastra.

Presented by Baumbet