Seria A, sub lupa lui Ionel Ganea

August 18 , 2018 @ 7:19 AM

Impreuna cu Ionel Ganea, ambasadorul Baumbet, am selectat cate o sugestie pentru fiecare meci din prima etapa de Seria A. Atentie! Nu recomandam sa jucati toate evenimentele pe un singur bilet. Toate cotele folosite le gasiti pe //www.baumbet.ro/Player/SportsBook

Presented by Baumbet


Analiza si 3 Super-Ponturi pentru Franta – Belgia

July 10 , 2018 @ 12:18 PM

Campionatul Mondial a intrat pe ultima suta de metri. Mai avem doua semifinale, iar apoi cele doua finale, mica si mare. Azi, Franta – Belgia! Un meci pe care l-am analizat si noi si va oferim cele mai probabile 3 variante de scenariu, cel putin in viziunea noastra.

Presented by Baumbet


Super-Ponturi pentru Brazilia-Belgia. Doua cote peste 2 si o cota de 3!

July 06 , 2018 @ 2:02 PM

Din punctul nostru de vedere, partida de diseara este de departe cea mai interesanta din Sferturile de Finala ale Campionatului Mondial din Rusia. Mai mult decat atat, noi credem ca cine se va califica diseara dintre Brazilia si Belgia va ridica si Marele Trofeu deasupra capului. Propunerile nostre sunt pe masura meciului: o cota de 2.05, una de 2.20 si cireasa de pe tort- o cota de 3.15!

Presented by Baumbet


Va canta cocosul in semifinale? Analiza si cele mai bune ponturi pe Uruguay-Franta

July 06 , 2018 @ 8:24 AM

De astazi incepe spectacolul! Cele mai bune 8 echipe ale lumii vor juca in Sferturile de Finala ale Campionatului Mondial din Rusia. Prima confruntare: Uruguay vs. Franta!

Presented by Baumbet


Analiza si trei cote ”bomba” pentru Suedia – Elvetia

July 03 , 2018 @ 9:13 AM

Ajunsa in extremis in optimi, Suedia nu are ce pierde astazi, iar presiunea mai mare este pe elvetieni. Bookmakerii vad un meci inchis si ofera cote spectaculoase pentru goluri marcate. Tot pe cote spectaculoase am ales sa mizam si noi.

Presented by Baumbet


Trei cote de 2 pentru Belgia – Japonia!

July 02 , 2018 @ 2:53 PM

Belgia – Japonia este cea mai dezechilibrata partida din optimile Campionatului Mondial din Rusia. Asta cel putin la prima vedere. Diferenta de valoare dintre jucatorii celor doua tari este imensa. Japonia s-a calificat norocos, dupa criteriul fair-play (a avut mai putine cartonase decat Senegalul), pe cand Belgia a defilat in grupa din care a facut parte. Noi am gasit 3 ponturi pe care vom miza si in care chiar avem mare incredere, dar mai intai sa vedem cum arata cele doua echipe:

Presented by Baumbet


Brazilia – Mexic, analiza si trei ponturi in cote foarte mari!

July 02 , 2018 @ 7:27 AM

Mondialul continua, insa fara Argentina, Germania si Spania. Ramanem astazi si fara Brazilia? Nu este exclus deloc, deoarece mexicanii nu sunt un adversar facil. Tocmai de aceea vom evita sa jucam pe solisti si ne vom indrepta atentia spre goluri, cornere si cartonase. Dar mai intai haideti sa vedem cum arata loturilor celor doua echipe.

Presented by Baumbet


Toti banii pe Spania? Inainte sa joci arunca o privire pe analiza noastra!

July 01 , 2018 @ 8:43 AM

Nu ati avut si voi senzatia ca de ieri a inceput alt Campionat Mondial? Spectacolul din optimi a surprins pe toata lumea, inclusiv pe bookmakeri, care au dat niste cote imense chiar si la minim doua goluri. Nu este exclus sa avem parte si astazi de acelasi spectacol. Majoritatea pariorilor vor juca astazi pe Spania, noi insa am incercat sa gasim alte variante de pariere.

Presented by Baumbet


Uruguay – Portugalia, analiza si ponturile noastre

June 30 , 2018 @ 10:13 AM

Al doilea meci din optimi este poate si unul dintre cele mai echilibrate, unul extrem de greu de anticipat de catre pariori. Noi l-am analizat si cum nu am pierdut niciun meci de la acest Mondial si cunoastem foarte bine cele doua echipe, am gasit 3 ponturi in care noi ne punem foarte mare incredere. Dar mai intai haideti sa vedem cum arata cele doua loturi si echipele probabile.

Presented by Baumbet


Cocosi VS. Pume! Cele mai bune ponturi pe Franta – Argentina

June 30 , 2018 @ 9:08 AM

Optimile Campionatului Mondial din Rusia debuteaza astazi chiar cu cea mai tare confruntare. Atentie! Daca e cea mai tare, nu inseamna neaparat ca va fi cea mai spectaculoasa. Chiar daca cele doua Super-Echipe au in atac jucatori care pot inscrie goluri pe banda rulanta, asta nu inseamna ca diseara vom avea o ploaie de goluri.

Presented by Baumbet