REAL MADRID – VALENCIA | „LILIECII” VOR SĂ AJUTE BARCELONA

June 18 , 2020 @ 11:02 AM

După un început de campionat ezitant, Real Madrid se luptă acum pentru titlu. La 6 puncte în spatele Barcelonei, dar cu un meci mai puțin disputat, Galacticii trebuie să o învingă pe Valencia dacă nu vor să-l privească pe Messi cum își pune în vitrină al 11-lea titlu de campion al Spaniei. 1,80 Statistica ne […]

Presented by Baumbet


După un început de campionat ezitant, Real Madrid se luptă acum pentru titlu. La 6 puncte în spatele Barcelonei, dar cu un meci mai puțin disputat, Galacticii trebuie să o învingă pe Valencia dacă nu vor să-l privească pe Messi cum își pune în vitrină al 11-lea titlu de campion al Spaniei.

1,80

Statistica ne arată că în 6 din ultimele 7 meciuri jucate cu Valencia pe teren propriu, Realul a marcat exact două goluri. 3.35 este cota pentru ca madrilenii să înscrie exact de două ori și diseară.

Absenți din lotul lui Zidane vor fi Diaz, Jovic, Nacho și Lucas. Meciul nu se va juca pe Bernabeu, ci pe stadionul Alfredo di Stefano.

Cote mărite pe BAUMBET.ro pentru meciul de diseară AICI

Chiar dacă pare o misiune aproape imposibilă, Valencia visează în acest sezon la un loc de Champions League, poziție de care în acest moment o despart 6 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Etapa trecută, ”Liliecii” au remizat, 1-1, pe teren propriu cu Levante, în primul meci după ieșirea din carantină. Chiar dacă scorul nu o arată, partida a fost una nebună. Valencia a deschis scorul în minutul 89, iar oaspeții au reușit egalarea dintr-un penalty, în minutul 90+8.

Albert Celades, antrenorul Valenciei, nu va putea conta diseară pe Garay și Piccini, iar Gabriel este incert.

Propunerile noastre pentru acest meci sunt:

  • Valencia marchează, selecție pentru care BAUMBET.ro ne oferă o cotă de 1.63
  • Peste 9,5 cornere, selecție pentru care BAUMBET.ro ne oferă o cotă de 1.80

NU UITA să îți încasezi cei 500 RON Bonus de la BAUMBET.ro  AICI