Probabil cea mai sigura cota de 7 pe Campionatul Mondial. VEZI BILETUL AICI!

June 13 , 2018 @ 3:13 PM

Maine se da startul Campionatului Mondial din Rusia, dar inca mai avem timp sa plasam bilete. Dupa ce zilele trecute am plasat un bilet pe castigatoarea grupelor (cu o cota de 55), astazi vom incerca ceva mult mai ”sigur”. Si anume, vom merge pe variante de locuri pe care vor termina echipele grupa. Atentie! Stiti foarte bine ca in pariuri nu exista nimic 100% sigur, doar ca noi ii dam acestui bilet o incredere mult mai mare.

Presented by Baumbet


BILETUL MONDIALULUI! Cota de 55 pentru castigatoarea grupelor

June 11 , 2018 @ 1:02 PM

Joi incepe cel mai mare eveniment fotbalistic din ultimii patru ani. Sute de milioane de euro urmeaza sa se parieze in toata lumea pe Campionatul Mondial din Rusia. Pe tot parcursul turneului vom fi alaturi de dumneavoastra si va vom oferi variante de bilet, cote 2, analize, stiri, informatii si alte lucruri interesante. Astazi vom plasa primul bilet pe marele eveniment. Este vorba de o varianta de bilet format doar din castigatoare grupe. Vom paria pe cine va termina pe primul loc in toate cele 8 grupe. Toate cotele folosite sunt cele oferite de Baumbet, platforma care ofera printre cele mai mari cote de pe piata din Romania.

Presented by Baumbet


Biletul de weekend, 9-11 iunie

June 09 , 2017 @ 4:40 PM

Domnilor pasionati de pariuri sportive, bine v-am regasit. Cum in aceste zile se joaca meciurile pentru calificarea la Mondialul din Rusia, am decis sa oferim si un bilet de weekend. El are o cota totala de 9.64 si este format din 9 partide care se vor juca vineri, sambata si duminica.

Presented by Baumbet