COTA 5- marti 17 martie

March 16 , 2020 @ 8:28 PM

Cu toata teama si nelinistea din jur, pariurile sportive raman un mod de a ne gasi o preocupare care sa ne faca sa mai uitam de pandemia de pandemia care a acaparat lumea. In plus, pariem online, ceea ce nu presupune expunerea in locuri aglomerate, ba mai mult decat atat, nu presupune nici macar iesirea din casa. Cea mai mare provocare este sa gasim evenimente sportive. Noi am cautat si cu ajutorul platformei BAUMBET.ro am gasit. Biletul propus contine 3 evenimente, doua din handbal si unul din baschet, cu o cota totala de 5.

Presented by Baumbet


COTA 2 ȘI UN BILET ÎN COTĂ 10

May 16 , 2019 @ 10:12 AM

Pe langa cota 2, astazi ne-am propus sa jucam si un bilet in cota 10 format din doar 4 evenimente. Toate meciurile pe care vom paria sunt din Norvegia (prima si a doua liga). Pentru inceput avem propunerea pentru cota 2:

 

Presented by Baumbet


Patru meciuri pentru o cota de 16!

March 27 , 2019 @ 8:44 AM

Din cauza ofertei sarace si doar a celor doua goluri marcate aseara de Spania, astazi luam o pauza de la cota 2, dar incercam un bilet in cota de 16. Meciurile propuse sunt cu un factor de risc destul de ridicat si tocmai din aceasta cauza nu recomandam sa plasati o suma mare pe el. Noi am decis sa investim 25 de lei:

Presented by Baumbet


Dam lovitura? Am format un bilet in cota de 240! Meciuri doar din Europa League

October 04 , 2018 @ 8:44 AM

Pentru astazi am format un bilet cu o cota COLOSALA de 240! Sunt 11 meciuri, toate din Europa League. Chiar daca pare fantezist, biletul are sansa lui de reusita. ATENTIE! Recomandam ca pe el sa se parieze sume modice!

Presented by Baumbet


Pariem pe toate meciurile de astazi din Champions League si facem o cota de 80! Vezi biletul AICI!

September 18 , 2018 @ 9:06 AM

Se anunta o seara memorabila in Champions League! Incercam si noi un bilet pe care asezam toate cele opt meciuri de astazi:

Presented by Baumbet


Mizam doar pe tabloul feminin! Patru meciuri din tenis pentru o cota de 6

July 10 , 2018 @ 7:21 AM

Turneul de la Wimbledon a ajuns in faza sferturilor de finala. Pe iarba de la Londra vom avea astazi patru meciuri la feminin. Am ales sa jucam pe toate, iar biletul format are o cota de 6. Vi-l propunem si voua:

Presented by Baumbet


Super-Bilet in cota 7.33! Avem nevoie doar de patru meciuri!

June 20 , 2018 @ 1:30 PM

Meciurile din faza a doua a grupelor ar trebui sa fie mult mai usor de anticipat. Acum stim cum joaca fiecare echipa, stim cine are nevoie sa recupereze pasul gresit din primul meci, stim cine nu are voie sa mai faca pasi gresiti, stim forma jucatorilor, stim cam tot ce ne trebuie pentru a avea sanse mult mai mari la castiguri. Propunerea noastra este un bilet format din doar patru evenimente, cu meciuri care se vor juca astazi si maine:

Presented by Baumbet


Cinci meciuri pentru o cota de 10!

June 09 , 2018 @ 7:56 AM

Avem nevoie de 8 goluri si un meci din tenis pentru a ne multiplica investitia de aproape 11 ori. Speram ca diseara sa ne bucuram impreuna. Iata cum arata biletul pe care il vom juca astazi:

Presented by Baumbet


BILETUL ZILEI- Vanam o cota de 30!

June 08 , 2018 @ 10:23 AM

Incercam sa ne facem bani pentru Campionatul Mondial cu o cota de aproape 30. Pentru asta avem nevoie de 7 evenimente, toate pe goluri:

Presented by Baumbet


ATOMICA! Analistii nostri ne propun pentru astazi un bilet in cota 93

June 03 , 2018 @ 9:39 AM

Ieri nu ne-a lipsit mult pentru a bifa biletul in cota 134. Din cele zece meciuri alese, am pierdut doar la doua: Belgia – Portugalia s-a terminat 0-0 iar noi am avut peste 1,5 goluri si Lugo cu Almeria s-a terminat 1-1 iar noi am avut 2 solist. Poate astazi vom avea mai mult noroc. La fel ca si ieri, recomandarea noastra este ca biletul sa fie jucat cu o suma modica.

Presented by Baumbet