TIPSTERII SUNT CUMPARATI DE CASELE DE PARIURI!

November 16 , 2017 @ 11:30 AM

Acuzatia din titlu devine tot mai intalnita in mediul online si nu numai.

Presented by Baumbet


TIPSERII, INTRE ADEVAR SI MINCIUNA

May 06 , 2017 @ 11:10 PM

Un alt subiect foarte dezbatut printre pasionatii de pariuri sportive sunt tipserii. Si cand spun tipseri NU ma refer la cei care ofera ponturi sigure contra unor sume de bani. Tipserii sunt jucatorii care au acumulat o vasta experienta (unii dintre ei au in spate chiar si 15 ani de pariuri) in acest domeniu si au ales sa imparta cunostintele lor, gratuit, cu cei care sunt dispusi sa mearga pe mana lor.

Presented by Baumbet


STRATEGIA CASTIGATOARE

May 06 , 2017 @ 11:07 PM

 

            O, nu! Inca nu am gasit reteta succesului garantat si nici nu suntem pe cale sa oferim vreun pont sigur. Vrem doar sa impartasim cu voi o strategie care, in timp, are toate sansele sa dea roade.

Presented by Baumbet


STATISTICA NU CASTIGA MECIUL!

May 06 , 2017 @ 11:04 PM

 

Tot mai multi pasionati de pariuri sportive se incapataneaza sa joace doar pe statistica si se intreaba de ce castiga doar din an in pasti. Fratilor, fotbalul se joaca pe teren, cu oameni, cu greseli, pe mize, cu presiune, cu suporteri, cu loturi decimate de accidentari, cu antrenori schimbati, nu se bazeaza doar pe statistica!

Presented by Baumbet


SA PARIEM PRINTRE PANZERE

May 06 , 2017 @ 11:02 PM

Campionatul Germaniei este unul destul de imprevizibil, dar foarte iubit printre amatorii de pariuri sportive. Dupa Anglia, Bundesliga ne ofera cele mai spectaculoase meciuri din Europa. Evident, cand vine vorba de nemti cele mai jucate pariuri raman cele pe numarul de goluri. Borussia Dortmund, Borussia Monchengladbach, Leverkusen, Hoffenheim, Schalke si Bayern Munchen ne ofera de obicei cele mai spectaculoase confruntari.

Presented by Baumbet


SA PARIEM CU EXTRATERESTRII SI GALACTICII

May 06 , 2017 @ 10:55 PM

Postarile despre cele mai puternice campionate din Europa continua cu LaLiga. Evident, cand spunem Spania, majoritatea celor pasionati de pariuri sportive se gandesc automat la Barcelona si Real Madrid. Cu siguranta, partidele celor doi giganti sunt cele mai pariate din acest campionat.

Presented by Baumbet


RESPECTAREA MIZEI, O VARIANTA DE CASTIG GARANTAT?

May 06 , 2017 @ 10:52 PM

Tot mai multi pasionati de pariuri sportive incearca in ultima vreme strategia cu aceeasi miza zilnica. Adica isi fixeaza o cota (de obicei o cota de doi pe care o formeaza din mai multe evenimente) pe care mizeaza zilnic aceeasi suma, iar la finalul lunii trag linie in speranta ca vor iesi pe plus.

Presented by Baumbet


PISICA NEAGRA SI PARIURILE SPORTIVE

May 06 , 2017 @ 10:34 PM

Nu, nu stiu nicio felina care sa se fi apucat de pariuri sportive, dar stiu o gramada de pisici negre care baga frica in pariori. Si asta din cauza superstitiilor pe care amatorii de pariuri sportive ajung sa le dezvolte. Trebuie sa recunoastem, cu totii avem cateva obiceiuri atunci cand jucam un bilet.

Presented by Baumbet


PE CE MAI PARIEM IN LUME

May 06 , 2017 @ 10:27 PM

Foarte rar un pasionat de pariuri sportive  se va opri sa joace doar intre granitele Europei. De cele mai multe ori, jucatorii experimenteaza si campionate de pe alte continente. Nu e nimic rau in asta! Sunt destule ligi in lume care ne pot aduce profituri, nu doar cele de pe batranul continent.

Presented by Baumbet


PAUZA CARE NE POATE FACE CASTIGATORI

May 06 , 2017 @ 10:17 PM

De cate ori n-ati simtit ca pe orice ati paria rezultatele sunt exact impotriva voastra? Si asta indiferent de cota jucata! Chiar daca alegeti cele mai mici cote si cele mai sigure partide, tot va arde. Cred ca toti pasionatii de pariuri sportive au trecut de foarte multe ori prin aceste momente.

Presented by Baumbet