cam

ALTE CAMPIONATE CARE MERITA ATENTIA NOASTRA

Am vorbit de Premier League, Seria A, LaLiga, Bundesliga, Eredivisie, Liga 1 si Ligue 1, dar amatorii de pariuri sportive stiu ca pe langa ele se mai afla si alte campionate din Europa care merita atentia.

            Jupiler League, adica prima liga din Belgia, merita din plin urmarita, mai ales ca multe din partide sunt transmise de canalele de sport din Romania. Belgienii ne ofera multe goluri, mai ales in repriza secunda, si rasturnari spectaculoase de scor. Totusi, Jupiler League ramane un campionat unde trebuie evitati solistii pentru ca ne ofera si foarte multe surprize, mai ales ca se joaca in sistem play-off, play-out. Cei care au ales varianta de pariuri online pot sa profite de rasturnarile de scor si sa castige bani frumosi jucand live pe acest campionat. Ca de obicei, cand vine vorba de pariuri online, noi va recomandam sa incercati platforma Baum Bet pentru ca nu o sa regretati.

            Tipico Bundesliga, adica prima liga din Austria, este si ea o liga destul de interesanta. Si aici avem parte de goluri multe, mai ales in partea a doua a meciurilor. Atentie insa la suprize. Nu de putine ori Austria Viena, Salzburg sau Rapid Viena se pot impiedica cu usurinta. De aceea, cel mai recomandat e sa jucam pe goluri atunci cand vine vorba de Austria. Tot pe goluri merita analizata si a doua liga din aceasta tara, adica Erste Liga.

  

          Cehia e inca o tara care ofera un campionat interesant pentru amatorii de pariuri sportive. Aici cel mai indicat e sa jucam pe solisti. Echipele de pe teren propriu isi castiga de obicei meciurile, iar cotele sunt foarte atragatoare.

            Tarile Nordice ofera si ele campionate interesante. Mai ales Norvegia si Suedia. Amatorii de pariuri sportive care vaneaza golurile bazandu-se pe statistica se opresc de multe ori pe aceste campionate, mai ales cand oferta pe restul tarilor e foarte saraca.

            Turcia, din punctul nostru de vedere, e o tara care trebuie evitata. Meciurile sunt foarte greu de anticipat, iar surprizele sunt la tot pasul. Eventual cei care au ales varianta de pariuri online  pot sa vaneze meciurile cand Galatasaray sau Fenerbahce sunt conduse, mizand pe o revenire a acestora. Ca de fiecare data, recomandarea noastre pentru cei care aleg varianta de pariuri online este platforma Baum Bet

            Pentru cei care vaneaza cote mici, le recomandam campionatul Portugaliei. De cele mai multe ori Benfica, FC Porto si Sporting isi castiga foarte usor meciurile.

            Elvetia este si ea o tara a carei campionat merita urmarit, mai ales cand vrem sa pariem pe goluri.

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top