fbt1 1

AM UN PONT SIGUR, TE COSTA 100 DE LEI 

Nu, nu va speriati! Nu avem niciun meci sigur si cu atat mai putin nu o sa va cerem bani pentru asa ceva. Vrem doar sa tragem un semnal de alarma indreptat impotriva celor care cer bani pentru asa-zisele ponturi sigure.

Pasionatii de pariuri sportive si de pariuri online stiu foarte bine ca asa ceva nu exista! Sa presupunem ca cineva ar avea habar despre un meci trucat. Ganditi-va! Acea persoana ar sta sa vanda pontul pe internet?

Pentru 50 sau 100 de lei? E plin facebook-ul romanesc de conturi cu denumiri mai mult decat hilare: meciuri fixed, ponturi aranjate, ponturi pauza/final, castiguri garantate etc. Orice jucator cu putina vechime in pariuri sportive se prapadeste de ras cand vede asemenea conturi. Mare problema nu sunt insa cei care isi fac asemenea pagini, ci cei care le pica in capcana si le platesc bani frumosi pe toate tampeniile debitate de ei. Un jucator profesionist de pariuri sportive stie ca nu exista nicio cota sigura, nici macar o cota de 1.50 sau una de 1.20, daramite cote exorbitante cum se lauda ca detin cei care vand ponturi.

Ganditi-va la urmatorul scenariu: oricare dintre voi ajungeti in posesia unei informatii ca un anumit meci se va termina 2 la pauza, iar la final va fi 1. Asta inseamna o cota de 40 (aproximativ). Eii, in cazul asta voi v-ati chinui sa vindeti acest pont pe cativa zeci de lei? Orice om cu un dram de inteligenta si-ar paria toate economiile lui si ale cunoscutilor pe acest pont, iar in cateva zile ar trimite vederi prietenilor lui de pe undeva din Maldive sau Bahamas. Acest lucru nu se va intampla insa niciodata, pentru ca vanzatorii de vise habar nu au despre ce vorbesc si sunt porniti doar sa prosteasca amatorii de pariuri sportive dornici de o imbogatire peste noapte. Cand mai primiti astfel de oferte intrebati-l pe respectivul vanzator de ce nu isi pune el toate economiile pe acel pont.

Intr-o zi mi-a sarit in ochi un tip care cerea bani ca sa ofere numerele la loto care vor iesi intr-o anumita tara din Europa. Si chiar nu e gluma! Ganditi-va cat de departe a ajuns tupeul unora.

Sfatul nostru pentru fiecare pasionat de pariuri sportive e sa ii ignore pe acesti vanzatori de vise. Cu banii aia mai bine va deschideti voi un cont de pariuri online si daca e sa-i pierdeti, macar ii pierdeti pe mana voastra.

Baum Bet, cu ajutorul tipserilor specialisti, o sa va ofere zilnic predictii analizate, dar niciodata nici una dintre aceste predictii nu o sa fie numita SIGURA, pentru ca asa ceva pur si simplu nu exista! Pasionatii de pariuri sportive cu experienta stiu exact despre ce vorbim noi aici.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top