maxresdefault 1

ASCULTA-TI INSTINCTUL

Intuitia joaca un rol foarte important in construirea unui bilet la pariuri. De foarte multe ori statistica si informatiile culese despre un anumit meci palesc in fata simtului. Cu siguranta, pasionatii de pariuri sportive stiu despre ce vorbesc, mai ales jucatorii cu experienta.

Sa va dau un exemplu: de cate ori nu ati gasit un meci care avea toate premizele ca sa fie sarac in goluri, dar ati ales sa jucati cel putin peste 2,5 pentru ca asa l-ati simtit? Cred ca de foarte multe ori si tot de multe ori acel eveniment s-a dovedit a fi castigator.

Intuitia este ceva ce se dobandeste prin experienta. Jucatorii cu vechime stiu cel mai bine sa se foloseasca de acest atu si sunt si cei care isi asculta cel mai mult instinctele. Pana la urma si la pariuri e ca si in viata. Uneori pur si simplu simtim ca trebuie sa o luam pe un anumit drum si la final se dovedeste ca am facut alegerea ce buna, chiar daca la inceput aveam argumente putine.

Intuitia ne aduce cei mai multi bani la pariurile live. Cei care aleg varianta de pariuri online si joaca destul de mult pe evenimentele aflate in desfasurare se folosesc cel mai mult de instincte. Bineinteles, si desfasurarea meciului joaca un rol important, dar daca nu avem acel instinct sansele de reusita sunt tot mai mici.

Sa va dau un exemplu concret: pe 24 noiembrie juca Steaua cu Osmanlispor in Europa League. La pauza, turcii conduceau cu 1 la 0. Inainte de startul celei de-a doua parti m-a sunat un prieten care m-a intrebat daca merita sa puna o suma mare pe victoria Stelei. L-am combatut cu argumente: elevii lui Reghe au fost la pamant in prima repriza, iar otomanii au dominat toate cele 45 de minute. Nu am reusit sa il conving insa pe prietenul meu care o tinea intr-una pe a lui: Steaua va castiga! Asa ca a pus acea suma pe ros-albastrii, iar la final acestia s-au impus cu 2 la 1. ”Ai vazut? Uneor stiinta paleste in fata intuitiei”, au fost primele cuvinte ale prietenului meu care m-a sunat imediat dupa fluierul de final. Avea dreptate, desi o stiam si eu, insa fiind vorba de o suma foarte mare am incercat sa-l fac sa renunte. Pentru cei care joaca foarte mult pe meciurile live le recomand sa incerce platforma Baum Bet. Merita!

Asadar, in acest fenomen numit pariuri sportive e foarte important sa ne ascultam instinctul, pentru ca uneori acesta e mai important decat orice alt tipser.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top