trophy

ATENTIE, VINE CUPA!

Probabil cele mai mari cosmaruri ale pasionatilor de pariuri sportive sunt meciurile de cupa. Aceasta competitie, indiferent despre ce tara vorbim, ofera cele mai mari si mai usturatoare suprize atunci cand vine vorba de pariuri sportive. Cu siguranta este competitia care a aruncat la cos cele mai multe bilete.

Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa ne mire niciodata un rezultat neasteptat atunci cand vine vorba de partidele din cupa. Motivele sunt destul de simple:

– marea majoritate a antrenorilor de pe bancile marilor echipe prefera sa isi menajeze titularii, pentru ca de obicei granzii nu sunt interesati de aceasta competitie si prefera sa puna mai mult accent pe campionat si pe cupele europene

– echipele mici se concentreaza de cele mai multe ori pe cupa, pentru ca aceasta competitie este mult mai accesibila si le poate aduce renume. Tocmai de aceea solistii ne sunt dati peste cap de foarte multe ori

– miza financiara este foarte mica atunci cand vine vorba de cupe si, din pacate, cluburile incep sa puna un accent mult mai puternic pe aceasta miza decat pe faima si trofee (normal, aici nu facem referire la campionate si competitiile europene, acolo unde banii sunt foarte multi)

– cupele sunt un prilej perfect pentru antrenori de a-si vedea la lucru si jucatorii folositi mai rar. Tocmai de aceea, amatorii de pariuri sportive ar trebui sa stie ca nici predictiile pe goluri nu sunt atat de usoare atunci cand vine vorba de aceasta competitie.

Jucatorii profesionisti, care au ales varianta de pariuri online si joaca foarte mult pe evenimente live prefera cupele, acolo unde de obicei pariaza pe rasturnari spectaculoase de scor sau goluri marcate pe final de meci. Pentru cei care au ales varianta de pariuri online, noi recomandam  ca de obicei platforma Baum Bet.

            Asadar, si noi amatorii de pariuri sportive, ar trebui sa ne comportam ca si marii antrenori si la meciurile din aceste competitii sa ne pastram gloantele pentru partidele cu mize mult mai mari si sa pariem putin, doar pentru antrenament sau sa ne relaxam cu niste jocuri online.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top