bulgari de zapada detaliu

BULGARELE DE ZAPADA

Cu siguranta oricare dintre voi a incercat nenumarate sisteme de pariere. Nu cred ca exista niciun pasionat de pariuri sportive care sa nu fi testat cel putin 5 metode diferite de a paria. Probabil una din cele mai raspandite metode de pariere sau cel putin cea mai in voga este cota de 2.

Cunoscuta si ca bulgarele de zapada. Metoda e simpla: alegem cateva evenimente cat mai sigure, a caror cote, daca le inmultim, sa ne faca o cota totala de doi. Practic asta inseamna dublarea investitie.

Sistemul presupune insa multa rabdare. Sa presupunem ca plecam la drum cu o investite de 50 de lei. Daca reusim sa bifam 4 cote de doi consecutiv, ne alegem cu un profit net de 750 de lei. La prima vedere lucurile par simple, dar nu e deloc asa. Daca totul ar fi atat de usor, atunci ne-am lasa cu totii de meseriile noastre si ne-am apuca de pariuri sportive.

In primul rand se naste intrebare cate meciuri sa alegem pentru a forma o cota de doi. Si aici parerile sunt impartite. Unii aleg un singur eveniment cu o cota de doi. Aceasta varianta este cea mai riscanta. Totusi, bulgarele de zapada cere o siguranta ridicata a evenimentelor alese, ori o astfel de cota ne indica destul de clar ca meciul e deschis oricarui rezultat.

Alti pasionati de pariuri sportive aleg sa vaneze trei meciuri de 1,30 si le pun pe acelasi bilet. Aceasta este cu siguranta o varianta mult mai sigura decat cea prezentata mai sus.

Sfatul celor mai profesionisti dintre pasionatii de pariuri sportive este alegerea a doua evenimente cu cote de 1,40 (inmultite rezulta o cota putin peste 2,00). Categoric acesta varianta este  cea mai sigura.

Bulgarele de zapada nu trebuie jucat in fiecare zi! Atunci cand oferta este saraca, nu merita sa riscam degeaba. Un parior profesionist evita astfel de zile. Daca avem nevoie de putina adrenalina, putem alege varianta de jocuri online de la Baum Bet. Punem cativa lei pe un numar la ruleta si scapam sa ne riscam investitia de la cota noastra.

Jucatorii care aleg varianta de pariuri online joaca acest sistem si de doua ori intr-o zi. Bineinteles, atunci cand oferta le permite. De obicei asta se intampla sambata si duminica. Respectivii jucatori isi aleg doua evenimente care incep devreme (pe la ora 16-17:00), iar daca norocul le surade incearca sa isi dubleze inca o data suma cu partidele care se disputa seara. Evident, cel mai comod pentru aceasta strategie e sa aveti un cont de pariuri online. Noi va recomandam Baum Bet.

            Tot dintre jucatorii care aleg varianta de pariuri online se numara si acei care prefera sa joace cota de doi din evenimente exclusiv live. Iti deschizi un cont la Baum Bet si intri la sectiunea LIVE. Acolo vei gasi o gramada de evenimente in desfasurare. De obicei se iau in vizor nu mai mult de 3 meciuri pe care jucatorul le urmareste si pariaza fractiuni din suma pe care si-a propus sa o joace. Cand suma se dubleaza, jucatorul se retrage si intra a doua zi pentru o noua sesiune. Evident, aceasta ultima varianta de dublare a investitiei presupune si cea mai stricta disciplina.

Ultima intrebare care se adreseaza sistemului cotei de 2 este: cand scoatem banii? Raspunsul e simplu: fiecare se opreste atunci cand suma castigata il multumeste, iar a doua zi o poate lua de la capat cu aceiasi 50 de lei

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top