Premier League thumb

CAMPIONATUL BOGATILOR

Dragi prieteni, in postarile care urmeaza ne-am propus sa discutam despre cele mai importante campionate din Europa. O sa incepem cu Premier League. Cel mai bogat campionat din lume este si cel mai pariat. Orice pasionat de pariuri sportive isi incepe biletul de weekend cu evenimentele din Premier League.

Trebuie sa recunoastem, englezii ofera cel mai spectaculos fotbal, iar bookmakerii ne rasfata cu cele mai diversificate cote pentru acest campionat.

Probabil in Premier League se pariaza cel mai mult de numarul de goluri. Personal insa, cand vine vorba de englezi, imi place sa pariez pe cornere. Meciurile in care sunt angrenate Arsenal, Tottenham sau Manchester City ofera aproape constant un numar mare de lovituri de la coltul terenului. Cunosc insa foarte multi pasionati de pariuri sportive care joaca mult si pe cartonase galbene. In Premier League, de obicei, pragul la galbene este in jur de 3-4, la cote de 1,85.

Pasionatii de pariuri sportive au simtit de multe ori pe propria piele ca Premier League poate fi destul de imprevizibil atunci cand vine vorba de solisti. La acest capitol, cu siguranta Manchester United este cea mai injurata echipa. De cand Jose Mourinho a fost instalat pe banca, diavolii au distrus nenumarate bilete cu rezultatele lor suprinzatoare. Pe langa United, personal evit sa joc pe meciurile in care este angrenata Stoke. In actualul sezon cred ca Arsenal, Chelsea si Manchester City sunt cele mai constante atunci cand vine vorba de solisti.

Jucatorii care au ales varianta de pariuri online sunt si ei cei mai indragostiti de Premier League. Pe cei mai pasionati amatori de pariuri sportive probabil nu o sa-i gasesti niciodata disponibili pentru o plimbare la orele cand se joaca Premier League, ci conectati la platforma Baum Bet. Cei mai multi pasionati de varianta de pariuri online prefera sa joace pe numarul de goluri, mai ales marcate in ultimele minute. Se stie ca englezii ofera de obicei spectacol pe final de meci, iar cotele la pariurile live sunt extrem de atragatoare. Ca de obicei, cand vine vorba de pariuri online noi va recomandam cu toata increderea platforma Baum Bet.

Pasionatii de pariuri sportive nu trebuie sa neglijeze nici ligile inferioare din Anglia. Championship ofera cote atractive la solisti si merita jucat pe echipele care lupta pentru promovare pentru ca o accedere in Premier League inseamna un boom financiar extraordinar. Pe ligile mai inferioare decat  Championship merita jucat pe goluri.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top