ligue 1

CAMPIONATUL DE CARE FUG TOTI AMATORII DE PARIURI SPORTIVE

Cu siguranta cel mai de temut campionat printre pasionatii de pariuri sportive este cel al Frantei. Personal, stiu foarte putini jucatori care se incumeta sa parieze in aceasta liga. Si asta nu neaparat pentru ca este cea mai imprevizibila, ci pentru ca este una dintre cele mai echilibrate din Europa.

Cati dintre noi ar putea sa anticipeze o confruntare dintre Dijon si Bastia sau intre Saint Etienne si Marseille sau sa prevada ce s-ar putea intampla intre un Lorient si Nantes?! Iar exemplele pot continua.

In sezonul trecut se paria mult pe PSG ca bate la handicap sau pe victorii in deplasare, acolo unde cotele erau mai atractive. In acest sezon insa parizienii au nenorocit cateva bilete si caderea lor de forma este evidenta (2-2 pe teren propriu cu Nice, 0-3 in deplasare la Montpellier, 0-2 pe terenul celor de la Touluse etc. ). Cei de la Monaco, in schimb, le-au adus castiguri frumoase celor care sa incapataneaza sa joace in Franta. Monegascii au avut un parcurs execelent, mai ales la inceputul acestui sezon. Lyon si Nice au fost si ele destul de pariate.

Golurile sunt si ele foarte greu de anticipat in Ligue 1. Sfatul profesionistilor este sa vanam minim doua goluri in meci. De obicei, bookmakerii ofera cote atractive pentru aceste evenimente cand vine vorba de Franta. Acelasi lucru este valabil si pentru esalonul secund din Hexagon, si acolo cotele pentru minim doua goluri sunt destul de mari.

Cornerele si cartonasele sunt si ele foarte greu de anticipat atunci cand vine vorba de Franta. Pentru pasionatii de pariuri sportive care joaca pe aceste evenimente, noi recomandam platforma Baum Bet, deoarece au o gama foarte variata.

Am insa cativa prieteni care au ales varianta de pariuri online si joaca destul de mult pe Ligue 1, dar doar pe evenimente live. Urmarind un meci e mult mai usor de anticipat ce se va intampla, chiar si atunci cand vine vorba de Franta (ei spun ca aici e chiar mai usor). Pentru paionatii de pariuri sportive care au ales varianta de pariuri online, noi le recomandam cu toata sinceritatea sa aleaga platforma Baum Bet.

Asadar, concluzia acestui articole este: cei mai curajosi pot sa parieze in Franta, dar cei care chiar vor sa scoata profituri din pariuri sportive e mai bine sa evite acest campionat.

 

Pe data viitoare

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top