vsd1

CAMPIONATUL NOSTALGICILOR

Campionatul Italiei ramane cel care, cu siguranta, ne trezeste cele mai multe amintiri. Multi dintre pasionatii de pariuri sportive isi amintesc cu nostalgie de pronosport. Chiar daca multi dintre voi sunt mai tineri, aproape sigur ati avut parinti sau bunici care duminica de duminica jucau la pronosport.

De multe ori mi-am pus si eu intrebarea cum reuseam sa prindem atunci cate 10-11 meciuri pe un bilet (dintr-un singur campionat!), iar acum de cele mai multe ori nu reusim sa prindem nici 4, chiar daca oferta este infinit mai bogata, iar campionatele nu se rezuma doar la cel al Italiei.

Amatorii de pariuri sportive joaca foarte mult pe Seria A. Am observat ca aici se pariaza cel mai mult pe solisti sau duble (1X, X2) si mai putin pe goluri.

Cand vine vorba de Italia nu trebuie neglijate nici golurile. Chiar daca in foarte multe meciuri mingea nu intra de mai mult de doua ori in poarta, pariul 2+ ramane unul extrem de atragator. Bookmakerii ne ofera cote atragatoare pentru peste 1,5 goluri in meci, iar de multe ori sunt sanse mari ca sa bifam acest tip de pariu.

Cornele si cartonasele galbene ne pot aduce si ele profit cand vine vorba de Seria A. De obicei pragul la loviturile de la colt pentru campionatul italian este de 9,5 si nu de putine ori vedem mai mult de 10 cornere intr-un meci. Personal imi place sa joc pe un numar mare de cornere la fiecare partida jucata de Juventus. Alb-negri ne ofera de cele mai multe ori meciuri deschise, iar mingea ajunge des la coltul terenului. Cat despre cartonasele galbene, pe ele merita sa jucam in derby-uri pentru ca de cele mai multe ori acestea se lasa cu nervi si avertizarile curg.

Nici pasionatii de pariuri online care joaca foarte mult pe evenimentele live nu neglijeaza acest campionat. De cele mai multe ori ei asteapta ca echipele mari sa fie conduse, pentru a profita de cota si a paria pe reveniri. Ca de fiecare data, cand vine vorba de pariuri online noi va recomandam cu toata increderea platfroma Baum Bet.

Seria B nu pare insa la fel de atragatoare ca si sora ei mai mare. De cele mai multe ori, amatorii de pariuri sportive prefera sa ocoleasca aceasta liga si, din punctul meu de vedere, bine fac.

In concluzie, Seria A nu trebuie sa fie cautata doar de nostalgicii dupa pronosport. Oricare amator de pariuri sportive ar trebui sa incerce acest campionat, pentru ca o documentatie amanuntita ne-ar putea apropia de profit si aici.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top