Logo Eredivisie Netherlands

CAMPONATUL GOLURILOR

Bineinteles, orice pasionat de pariuri sportive atunci cand se gandeste la goluri se gandeste automat la Olanda. Eredivisie si Eerste Divisie sunt cu siguranta cele mai pariate campionate atunci cand vine vorba de goluri.

Eredivisie, care este prima liga olandeza, ofera spectacol etapa de etapa. Din noua partide, cate sunt in fiecare runda de campionat, aproape de fiecare data jumatate sunt de peste 2,5 goluri. Pe langa goluri, prima liga batava ofera si cote foarte atragatoare la solisti. De obicei granzii Olandei (Ajax, PSV, Feyenoord, AZ Alkmaar sau Heerenveen) au cote foarte bune atunci cand joaca in deplasare. La fel, meciurile echilibrate (de obicei cele dintre echipele de la mijlocul clasamentului) sunt castigate de echipele care joaca pe teren propriu, iar cotele sunt si aici foarte atragatoare. Chiar si cornerele merita jucate destul de des si analizate bine in acest campionat.

Cei care au ales varianta de pariuri online si joaca foarte mult pe evenimentele live sunt si ei atrasi de Eredivisie. De obicei daca o echipa mare este condusa la pauza, sansele ca ea sa revina sunt foarte mari, iar jucatorii profita de cota buna. Pentru cei care au ales varianta de pariuri online, noi le recomandam cu toata increderea platforma Baum Bet.

             Orice pasionat de pariuri sportive atunci cand  vine ziua de vineri deschide oferta de meciuri direct cu  Eerste Divisie. Cu siguranta a doua liga din Olanda ne ofera meciurile cele mai spectaculoase din Europa. Cunosc foarte multi jucatori care in fiecare etapa pun pe un singur bilet toate meciurile cu peste 2,5 goluri sau peste 3,5 goluri. Bineinteles, cu varianta sa castige chiar daca pierd doua sau trei din ele. La fel si jucatorii care joaca in mod constant cota de doi, vinerea si-o compun doar cu doua partide din aceasta liga. Solistii sunt insa mai greu de anticipat atunci cand vine vorba de  Eerste Divisie.

Amatorii de pariuri online care joaca live sunt si ei indragostiti de Eerste Divisie. De obicei in partidele care se termina 0-0 la pauza ei joaca pe minim doua goluri in a doua repriza. La fel, cand vine vorba de pariuri online va recomandam sa incercati platforma Baum Bet. Garantam ca nu veti fi dezamagiti.

Asadar, Olanda ofera unul din cele mai jucate si mai spectaculoase campionate din Europa, iar atunci cand acesta intra in pauza parca pariurile sportive nu mai sunt la fel.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top