photodune 11628117 man jumping for joy next to dollar symbol winner of lottery s

CAND TREBUIE SA RENUNTI LA PARIURILE SPORTIVE

Cand ar trebui sa renunt sa mai joc la pariuri sportive? E probabil intrebarea pe care si-a pus-o de foarte multe ori orice pasionat de acest fenomen. Sau, cu siguranta, multi si-au propus sa renunte tot de atatea ori, nu s-au rezumat la doar a se intreba.

Unii dintre ei probabil au reusit, dar altii inca mai deschid site-urile de profil si urmaresc cu sufletul la gura desfasurarea unei partide de fotbal.

Eu personal nu mi-am propus niciodata sa renunt la pariuri sportive. Chiar daca multa lume considera ca acest joc poate provoca dependenta si poate distruge vieti, eu nu m-am simtit niciodata in pericol. Pe principiul: daca viata ne ofera putine satisfactii, de ce sa renuntam la ceva ce ne face placere? In plus, mereu am simtit ca analiza unui meci imi antreneaza neuronii, iar cunostintele mele despre geografie s-au imbogatit considerabil de cand sunt cu ochii pe acest joc. M-am incapatanat mereu sa nu renunt la adrenalina pe care ti-o poate aduce pariurile sportive. Chiar daca am ales varianta de pariuri online, nu am fost niciodata in pericol sa imi pierd capul, cum se spune. Cand am vazut ca incep sa pierd pe orice as juca, am preferat sa reduc miza si nu m-am aruncat niciodata cu capul inainte. Pariurile sportive sunt un joc care necesita o rabdare de fier si nimeni nu se poate imbogati peste noaptea.

Asadar, raspunsul meu la intrebarea cu care am inceput articolul este: niciodata! Atata timp cat nu ne afecteaza viata de zi cu zi, nu e nimic rau in a ramane conectati la ceva. Pariurile sportive pot fi o varianta ieftina de a ne umple timpul liber. Pentru cei care aleg varianta de pariuri online, ca de fiecare data le recomand cu toata increderea sa incerce platforma Baum Bet

            Exista insa si un moment in care trebuie sa spunem stop! Si acela e atunci cand incepem sa pariem mai mult decat ne permitem, atunci cand incepem sa ne punem ultimii bani si sa afectam siguranta materiala a familiei. Cand ajungem in acest moment, atunci categoric trebuie sa renuntam la acest joc si sa ne vedem de treaba pentru ca inseamna ca nu suntem facuti pentru asa ceva. Inainte de toate, pariurile sportive trebuie sa fie un hobby, nu ceva ce sa ne afecteze viata si sa faca sa ne arate vecinii cu degetul pe strada pentru ca suntem niste dependenti…si sa ne compatimeasca!

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top