20238562 3d people men person friendly handshake Businessmen Stock Photo

DE LA EGAL LA EGAL, AMICAL

Atunci cand fotbalul intra in pauzele competitionale nu inseamna neaparat ca trebuie sa punem pusca in cui. Cunosc foarte multi pasionati de pariuri sportive care abia asteapta sa inceapa amicalele. Partidele de pregatire intercluburi chiar ne pot rotunji veniturile si nu trebuie sa ne speriem deloc de ele.

De obicei amicalele pun fata in fata echipe mult dezechilibrate valoric. Orice amator de pariuri sportive stie ca acest lucru inseamna si foarte multe goluri. Asadar, primul lucru pe care se mizeaza in partidele de pregatire sunt golurile. Bineinteles, trebuie luata in calcul si starea terenurilor. Partidele se pot disputa pe stadioane cu suprafete de joc acoperite cu zapada, in ger sau conditii climatice nefavorabile unui efort ridicat. Ma refer aici la amicalele care se joaca in pauza competitonala de iarna.

Amicalele pot aduce insa si mari surprize, care de obicei sunt vanate de pasionatii de pariuri sportive. Antrenorii echipelor mari dau indicatii clare jucatorilor sa nu puna osul prea tare si sa nu riste accidentari inutile, ceea ce inseamna ca echipele mai slab cotate au uneori sansa sa scoata cel putin un egal. Asadar, o dubla (nu trebuie un solist) ca echipa care pleaca cu sansa a doua nu pierde ne poate aduce un castig frumusel.

Dintre toti jucatorii, de departe cei care asteapta cel mai mult amicalele sunt amatorii de pariuri online, pentru a paria pe acestea in regim de live. Sunt nenumarate cazurile unde in prima repriza antrenorii trimit pe teren o echipa mai slaba, iar asta inseamna ca sunt sanse ca echipa mai bine cotata sa fie condusa la finalul primelor 45 de minute. Pe parcursul partii secunde tehnicienii arunca in lupta piesele grele, iar rezultatul se intoarce, de foarte multe ori chiar si cu handicap (diferenta de doua sau chiar mai multe goluri). Acest lucru merita din plin fructificat de pariori care pot profita de cotele frumoase care se ofera pentru rasturnarile de scor. Bineinteles, si golurile vor fi mai multe in repriza cand intra pe teren jucatorii mai buni, lucru de care putem profita atunci cand jucam live. Pentru cei care aleg varianta de pariuri online, ca de fiecare data, noi va recomandam platforma Baum Bet si va garantam ca nu o sa fiti dezamagiti.

Asadar, amicalele pot fi o sursa foarte buna de castig. Bineinteles, si aici este nevoie de o documentatie si o foarte buna informare.

 

Pe data viitoare

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top