money makes the world go round

FII BANCHER, NU DOAR PASIONAT DE PARIURI SPORTIVE

Nu, nu ne-am propus sa tinem un curs care sa ne ajute sa ne angajam in sistemul bancar. Dar putem invata sa ne comportam ca un bancher. Adica sa invatam sa fim cumpatati si sa ne gestionam cu foarte mare grija bugetul. De ce nu- sa fim zgarciti!

Orice pasionat de pariuri sportive stie cat este de greu sa iti mentii echilibrul financiar atunci cand pierzi sau castigi. Pentru asta este obligatoriu sa adoptam varianta de pariuri online. E aproape imposibil sa tinem o evidenta a banilor si sa incercam sa ii investim corespunzator jucand la case de pariuri stradale. Sa depozitam tone de bilete sau sa ne apucam sa scriem in agenda, ca intr-un jurnal. Nu! Ne deschidem un cont online, iar evidentele ni le tin ei, fara sa mai avem noi batai de cap. Noi recomandam platforma Baum Bet.

Prima regula pe care trebuie sa o aplicam daca vrem sa ne consideram mai mult decat niste simpli amatori de pariuri sportive este sa nu pariem niciodata mai mult de 25 % din banca (banca, adica fondul total pe care il avem in cont). Si cand spun 25 % inseamna MAXIM si doar atunci cand avem foarte mare incredere in evenimentele pe care dorim sa pariem. Daca vom reusi sa ne pastram in aceasta marja, atunci pierderile nu vor fi de nesuportat si nu ne vor duce la faliment (adica sa facem o noua depunere). In mod normal, un parior profesionist joaca 10% din banca.

De obicei, un jucator bun pariaza doar din castig, dar asta nu inseamna sa isi piarda capul si sa isi puna tot profitul pe un singur bilet. Nu, el ramane in limita celor 25 %.

Inca o regula nescrisa care circula printre amatorii de pariuri sportive este ca atunci cand esti intr-o pasa proasta sa te opresti! Daca ai pierdut intr-o sambata in prima sesiune (meciurile care incep la ora 16:00 sau la ora 17:00), nu prea mai are niciun sens sa mai risti sa pui si pe partidele care debuteaza seara. Toate semnele indica ori o zi cu surprize ori faptul ca e o zi neinspirata pentru tine. De obicei, jucatorii disciplinati aleg sa se opreasca si sa isi incerce din nou norocul a doua zi.

Discutia pe acest subiect este mai lunga si mai complicata, dar pentru moment ne vom opri aici. Fiti cumpatati si comportati-va ca niste adevarati bancheri. Gasiti-va o strategie si cu timpul o sa puteti ajunge sa va rotunjiti veniturile din pariuri sportive

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top