pariuri sportive

PARIU CU GHINIONUL

Orice pasionat de pariuri sportive stie ca pe langa lupta impotriva cotelor el trebuie sa poarte o batalie teribila cu ghinionul. Fara noroc e implosibil sa castigam la pariuri. Daca cineva ar avea rabdare sa stranga povesti ghinioniste din vietile pasionatilor de pariuri sportive si sa le puna intr-o carte, probabil ar avea un real succes.

Cati dintre voi nu ati avut de nenumarate ori senzatia ca rezultatul unui meci e asa doar ca sa va rupa voua biletul sau biletele? De cate ori nu ati pariat peste 2,5 goluri la un meci si in minutul 12 s-au marcat doua goluri, dar pana la final nu s-a mai dat niciunul? Asta inseamna ghinion pur! Stiu un caz al unui amic care a pus o suma destul de mare de bani ca se marcheaza minim doua goluri intr-un  meci din Seria B. A fost 0-1 in minutul 3 (trei!!!) si asa a ramas! Chiar daca au trecut luni bune de la acel eveniment, amicul meu nu si-a revenit nici acum. Dar a invatat ca atunci cand nu iti e dat sa castigi, pur si simplu orice ai face nu poti sa castigi. Cu siguranta pasionatii de pariuri sportive stiu despre ce vorbesc.

Personal, cel mai mare ghinion la pariuri sportive l-am trait acum cativa ani. Nu am cum sa uit niciodata meciul ala. AZ Alkmaar juca pe teren propriu cu o echipa de la mijlocul clasamentului (imi scapa numele acum). Eu pariasem pe AZ Alkmaar, care in minutul 70 conducea cu 2-0. Prin 75 s-a facut 2-1. In mintul 90+4 (!!!), oaspetii au avut un corner. Era chiar ultima faza a meciului. Atentie, meci fara nicio miza pentru oaspeti! Eh, la acel corner a venit in careul celor de la AZ Alkmaar si portarul echipei adverse, care a pus capul la centrare si a marcat golul egalizator. S-a terminat 2-2, cu gol inscris de portar in minutul 94!!! Va dati seama cum m-am simtit? Ghinion curat. Voi ce povesti ghinioniste aveti? Este vreo una mai nasoala decat a mea? Chiar as vrea sa o aud.

Asadar, pe langa documentatie, experienta si alte elemente care sa ne ajute sa castigam la pariuri sportive, avem nevoie si o doza foarte mare de noroc. Fara noroc chiar nu se poate castiga. Doar de asta si sunt numite jocuri de noroc.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top