om pe marginea prapastiei

PARIU CU VIATA

Urmatoarea postare se doreste a fi doar un semnal de alarma pentru pasionatii de pariuri sportive care ajung sa transforme acest mijloc de distractie, depasindu-i limita.

Pariurile sportive sunt tot mai prezente in Romania, insa acesta este un fenomen firesc, atat timp cat el reprezinta doar o forma de divertisment si sunt intelese ca atare de catre toti jucatorii.

Este normal sa avem hobby-uri, iar pariurile sportive se pot numara printre ele. Insa, mult mai important este sa tinem cont de faptul ca, o pasiune, prin simpla sa definitie, nu trebuie sa conduca la pierderi. De orice tip.

Se cunosc cazuri de persoane care au confundat pariurile sportive cu un mijloc de imbogatire rapida, ajungand sa mizeze sume considerabile, ori, mai rau, care au imprumutat bani pentru a ii pune in joc pentru pariuri. Din nefericire, atunci cand s-a depasit limita, deznodamantul a fost acelasi pentru toti: pierderi consistente pe toate planurile.

Orice persoana care simte ca nu mai detine controlul pariurilor, ci viceversa, ar trebui sa se opreasca de indata. Un prim semn ca limita a fost depasita, iar pariurile sportive s-au transformat in altceva decat un hobby il reprezinta tendinta de a paria si ultimii bani disponibili. Se cunosc diverse cazuri de persoane care, din cauza modului gresit in care au ales sa se raporteze la pariuri, au pus in pericol stabilitatea personala ori a familiei. De aceea, nu trebuie sa pariem niciodata banii necesari pentru a trai, ci doar pe cei de care ne putem lipsi! Amintiti-va ca acesta este un joc de noroc, nu unul in care se foloseste indemanarea, deci totul tine de hazard.

Este vital sa stim ca pariurile sportive sunt si trebuie sa ramana doar un joc, un mijloc de distractie si nu unul prin care sa ne imbogatim!

Baum Games ii indeamna la responsabilitate pe toti cei care practica orice tip de jocuri de noroc!

Pentru a intari acest lucru, vom demara, prin intermediul platformei Baum Bet, o campanie care isi propune sa aduca in prim plan exemple prin intermediul carora sa transmitem cel mai important mesaj de retinut: nimeni nu ar trebui sa parieze mai mult decat isi permite. De altfel, Baum Games sustine programul Joc Responsabil, cel mai eficient program de prevenire si combatere a problemelor cauzate de jocurile de noroc, astfel ca va invitam sa ne semnalati daca exista in anturajul vostru persoane care se confrunta cu acest tip de probleme pentru a le putea indruma catre un ajutor specializat.

Asteptam comentariile voastre.
Pe curand!

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top