online betting login

PARIURI ONLINE SAU IESIM IN PLOAIE

Titlul mi-a trecut prin cap in timp ce ma uitam cu niste prieteni pe oferta de meciuri de astazi, iar afara ploua torential. Sau e chiciura sau poate ca ninge, nu stiu nici eu exact ca de cand m-am apucat de pariuri sportive m-am cam lasat de meteorologie. In fine, ideea e ca ne-am felicitat pentru ca am ales varianta de pariuri online.

Dupa cum cred ca v-ati dat seama, aceasta postare e o continuare la argumentatia care ne face sa alegem varianta de pariuri online, in defavoarea caselor de pariuri stradale. Asadar, haideti sa vedem in continuare beneficiile pe care ni le aduc jocurile online:

  1. Stiu foarte multi jucatori pentru care activitatea de pariuri sportive e doar un hobby. Multi dintre acestia folosesc sistemul cotei de doi, iar la drum pleaca cu sume mici: 2-3 lei. Pentru nimeni nu e placut sa mearga la ghiseu cu un bilet de 4 lei castig. Atunci cand joci insa varianta de pariuri online aceasta problema dispare. Poti paria in voie cat de putini bani vrei tu, fara a-ti fi rusine ca veciunul din spate rade de tine.
  2. Am auzit zeci de povesti cu jucatori care si-au pierdut biletele. Cand joci cate 10-15 bilete pe zi si le indesi intr-un buzunar, ai toate sansele sa-ti mai cada cate unul. Ei, cand ai un cont la o casa de pariuri online, sa zicem Baum Bet, e cam greu sa-ti pierzi biletul. Eventual iti pierzi laptopul sau telefonul, dar biletele iti raman tot in cont.
  3. Contabilizarea sumelor pe care le castigi sau pierzi lunar. Acesta chiar este un beneficiu foarte important pe care ti-l aduce pariurile online. Orice pasionat de pariuri sportive trebuie sa aiba o evidenta stricta asupra sumelor rulate. Cand joci la stradale e foarte greu sa tii o asemenea evidenta. Asta presupune sa pastrazi fiecare bilet, plus ca atunci cand castigi, de cele mai multe ori, biletul castigator iti este retinut la ghiseu. Atunci cand alegi sa iti deschizi un cont online la Baum Bet scapi usor de aceasta grija pentru ca sistemul de contabilizare a sumelor rulate este foarte performant si usor de utilizat.
  4. Ultimul argument pentru care ar trebui sa alegem varianta de pariuri online este accesul la un numar impresionant de evenimente in timp real. Practic iti accesezi contul la Baum Bet si ai posibilitatea sa privesti, la sectiunea video, meciul sau meciurile pe care ai pariat. Aceasta optiune iti usureaza munca daca vrei sa plasezi un pariu live. Ca pasionat de pariuri sportive, cu siguranta vei intelege mai usor care echipa are sanse mai mari sa marcheze prima sau daca se va mai inscrie vreun gol pana la finalul meciului sau al reprizei.

Si ca sa fim corecti, in finalul pledoariei noastre o sa aducem si un argument pentru care varianta de jocuri online poate fi periculoasa: daca nu ai o disciplina in acest fenomen, vei fi tentat sa joci mereu, sa plasezi bilete haotic, doar de dragul de a juca, iar acest lucru te poate duce la faliment. Bineinteles, acest pericol poate fi tinut in frau cu stapanire de sine, inteligenta si disciplina.

 

Pe curand

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top