Inteligencia artifical

PARIURI SPORTIVE INTELIGENTE, NU CEARSAFURI

Probabil cativa dintre voi ati banuit despre ce urmeaza sa vorbim. Cearsaful, in limbajul amatorilor de pariuri sportive, inseamna un bilet format din multe evenimente, mult prea multe pentru a mai avea o sansa reala de castig. Un bilet format din 7-8 sau chiar mai multe evenimente ne indeparteaza dramatic de un succes. Ganditi-va cate planete trebuie sa se alinieze pentru ca biletul nostru sa aiba sorti de izbanda.

Un pasionat de pariuri sportive trebuie sa stie ca biletul ideal este format din unul, doua sau MAXIM trei evenimente. Daca tot vreti sa jucati multe meciuri pe care voi le considerati aproape sigure, atunci sfatul nostru este sa le impartiti pe mai multe bilete. Cu cat mai multe bilete, cu atat mai multe sanse de castig. Aveti 9 meciuri? Faceti 3 bilete cu tot atatea partide pe fiecare, iar sansele de castig vor creste simtitor. Cu unul din cele 3 bilete bifate aveti sanse mari sa va scoateti investitia si poate chiar ceva in plus.

Tocmai de asta noi am recomandat mereu sa alegeti varianta de pariuri online. Asa veti putea juca cate bilete vreti voi, chiar si cu un singur eveniment, fara sa va fi rusine de vecinul de la coada de la ghiseu sau fara sa fiti nevoit sa mergeti sa scoateti un castig modest. Ganditi-va ca seara dupa ce trageti linie, orice suma, oricat ar fi ea de mica, reprezinta un castig si nu o pierdere.

De ce sa fugim dupa o cota de 50-60, formata din 10 meciuri, cand putem sa alegem sa jucam inteligent: 3 meciuri cu o cota finala de 3, maxim 4. Sansele de castig vor creste simtitor, iar urmatorul bilet il vom plasa doar din banii castigati.

In esenta, un pasionat de pariuri sportive stie ca acest fenomen nu inseamna doar sa intuim rezultatele, ci conteaza foarte mult si sistemul pe care il alegem. La fel de importanta este si disciplina.

Acelasi lucru este valabil si pentru cei care aleg varianta de pariuri online si joaca foarte mult pe meciuri Live. Sunt multi dintre acestia care se hazardeaza si pun cate 5-6 meciuri in acelasi timp, fara a avea timp sa analizeze cum decurg respectivele meciuri. Ideal ar fi sa ne luam maxim doua partide pe care sa le urmarim live si pe ele sa plasam pariuri. Atenti si moderati. Pentru cei care aleg acest sistem le recomandam Baum Bet pentru ca au o gama variata de meciuri video.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top