cccccc

PARIURI SPORTIVE, NU LOTERIE

Asa cum spune si titlul nostru, trebuie sa incercam sa delimitam pariurile sportive de loterie. Iar pentru asta trebuie sa invatam ca sansele sa prinzi o cota mare sunt aproape egale cu cele de a prinde un numar din 49 la loto. Sunt foarte multi jucatori care pun 3-4 meciuri cu pauza/final pe un singur bilet, iar apoi intreaba in stanga si in dreapta daca au sanse.

De parca cineva ar sti daca are vreo sansa! Cand joci in halul asta, e clar ca pleci cu sansa mielului la sarbatorile Pascale. De ce credeti ca bookmakerii ofera cote de 38-40 la un meci pauza/final? Tocmai pentru ca sunt aproape imposibil de ghicit. Ok, avem sanse sa ne iasa un bilet pe an, dar cu siguranta daca o sa calculam cat am bagat pana atunci, ne vom da seama ca am iesit pe minus.

Daca vreti sa jucati pauza/final, cel mai indicat este sa va indreptati spre pariuri online, va faceti un cont la Baum Bet si pariati live pe echipele favorite care sunt conduse la pauza. Intr-adevar, cotele pot fi mai mici decat daca ati face-o inainte de startul partidei, dar sansele de castig vor fi considerabil mai mari.

La fel sunt si pasionatii de pariuri sportive care aleg sa joce pe varianta de scor corect. Pun 3 sau 4 predictii cu scor corect pe un singur bilet si la sfarsit spun ca sunt ghinionisti pentru ca nu le-a iesit. Nu, prieteni, nu sunteti ghinionisti, doar ca alegeti sa jucati o varianta nefericita. Daca intr-adevar va ambitionati sa jucati pe scor corect, atunci puneti macar doar cate un singur meci pe bilet. Poate asa veti fi mai putin ghinionisti la finalul meciului.

Marcatorii sunt o alta varianta de pariere care le da mari batai de cap amatorilor de pariuri sportive. Stiu multi care pun ca X-ulescu va inscrie, iar X-ulescu e schimbat la pauza fara a trage macar un sut pe spatiul portii. Sa vedeti atunci spectacol si circ.

Prin urmare, haideti sa incercam sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa nu mai vanam cote exorbitante. Orice cota mai mare de 2.50 devine o loterie. Bineinteles, o sa spuneti ca uneori chiar si o cota de 1,15 ne poate trage in jos. Aveti perfecta dreptate, insa asta nu se intampla nici pe departe la fel de des ca si cu una de 2.50.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top