maxresdefault

PARIURILE SPORTIVE NU INSEAMNA DOAR FOTBAL

 

            Ce fac aproximativ 95 % din pasionatii de pariuri sportive atunci cand isi construiesc un bilet? Raspunsurile sunt variate, insa toti au ceva in comun: se uita peste oferta evenimentelor din fotbal si…se opresc acolo. Cati dintre voi ati incercat sa analizati si  evenimente din alte sporturi?

Sunt sigur ca sunt destui care nici nu stiu ca se poate paria si pe altceva in afara fotbalului. Trebuie sa stiti ca majoritatea platformelor de pariuri online ofera o gama de evenimente foarte variata si din alte sporturi in afara celui cu balonul rotund. De obicei, pasionatii de pariuri sportive, care incearca si alta metoda de a face bani decat sportul rege scot profituri considerabile.

Baschetul este cel mai pariat din categoria alte sporturi. Statistic vorbind, tot el este si sportul care ne ofera cele mai putine surprize. Desigur, bookmakerii ofera de obicei cote mici pentru favorite, dar cu 2-3 meciuri se poate face o cota aproapiata de 2, ceea ce ar inseamna dublarea investitiei. Foarte multi jucatori de pariuri sportive, atunci cand aleg baschetul, prefera sa parieze pe numarul de puncte. Ei consulta de obicei statistica (cat de mult inscrie o echipa pe teren propriu, cat de bine se apara cealalta, forma aratata in ultimele 5 meciuri etc.) pentru ca, trebuie sa recunoastem, e destul de dificil sa strangem o documentatie despre jucatori, poate doar atunci cand vine vorba de NBA sa ne fie mai usor. In plus, cotele oferite de bookmakeri la sub sau peste pragul impus de ei sunt destul de atractive (1.85, de cele mai multe ori). Platforma Baum Bet are o gama extrem de variata atunci cand vine vorba de evenimentele din baschet.

Tenisiul este si el un sport care ne poate aduce satisfactii. Amatorii de pariuri sportive stiu insa ca aici au loc foarte multe surprize. Tocmai de aceea, unii dintre ei, adica cei care aleg varianta de pariuri online, joaca foarte mult live pe acest sport. Recomandat pentru cei care aleg sa parieze pe sportul alb e sa mizeze pe numarul de setu-uri sau de game-uri. Sunt mai usor de intuit si in felul asta putem evita suprizele.

Hocheiul este si el un sport care isi gaseste locul printre evenimentele oferite de casele de pariuri. Sunt jucatori care isi aleg un singur campionat, il urmaresc etapa de etapa timp de cateva luni, iar apoi incep sa scoata si profit.

Snooker-ul isi face si el tot mai des simtita prezenta printre amatorii de pariuri sportive. Mai ales ca marea majoritate a confruntarilor pot fi urmarite live la televizor. Baum Bet, platforma de jocuri online, sta foarte bine cu oferta la acest capitol.

Asadar, uneori merita sa coboram si sub oferta pe fotbal si sa invatam sa jucam si pe alte sporturi. Cine stie?! Poate ne gasim adevarata vocatie 🙂

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top