post img

PARIURILE SPORTIVE, O SURSA DE CASTIG

Pe langa adrenalina si un mod de a ne umple timpul liber, pariurile sportive ne pot rotunji si veniturile. Un numar destul de insemnat din cei care practica acest joc ajung sa castige pe luna echivalentul unui salariu decent. Cei care o fac sunt jucatorii disciplinati, care au constientizat ca pariurile sportive nu te pot imbogati peste noapte si practica politica pasilor marunti si nu viseaza la imbogatiri miraculoase peste noapte.

Sunt si multe povesti cu jucatori care au ajuns sa isi cumpere apartamente sau chiar sa isi plateasca nunta din castigurile obtinute la pariuri sportive. Nu negam ca asa ceva nu exista, insa aceste povesti nu au fost niciodata verificate si nici nu sunt intalnite prea des.

De un lucru suntem insa siguri: din predictiile sportive chiar se poate trai decent. Jucatorii disciplinati ajung sa castige in mod constat sume frumoase si deloc de neglijat.

Marea majoritate a jucatorilor care ajung sa castige din acest fenomen sunt adeptii unui singur sistem (un singur meci pe bilet, cota de 2, pariaza doar pe un singur campionat etc) si nu se abat niciodata de la el. In acelasi timp, ei nu se hazardeaza jucand sume mari atunci cand sunt in castig. De cele mai multe ori ei joaca aceeasi suma mereu. Sa nu credeti insa ca e chiar atat de usor. Aceasta categorie de jucatori pierd zilnic ore bune culegand informatii, inspirandu-se din ponturile altor tipseri, analizand cote, statistici etc. Intr-un cuvant: nu lasa nimic la voia intamplarii.

Bineinteles, acum nu trebuie sa ne iluzionam si sa credem ca vom incepe sa castigam constat din ziua cand ne vom apuca de pariuri sportive. Nu, acest lucru necesita timp si experienta.

Sunt o categorie de jucatori care castiga constant pariind doar pe evenimentele live. Teoretic aceasta strategie este mult mai usoara, insa stapanirea de sine si disciplina trebuie sa fie mult mai puternica. Pentru cei care aleg varianta de pariuri online si vor sa mizeze live, noi recomandam platforma Baum Bet.

Concluzia acestui articol este simpla: cu cat esti mai informat si mai calculat, cu atat ai mai mari sanse sa iti rotunjesti lunar veniturile.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top