pro football tips

PAUZA CARE NE POATE FACE CASTIGATORI

De cate ori n-ati simtit ca pe orice ati paria rezultatele sunt exact impotriva voastra? Si asta indiferent de cota jucata! Chiar daca alegeti cele mai mici cote si cele mai sigure partide, tot va arde. Cred ca toti pasionatii de pariuri sportive au trecut de foarte multe ori prin aceste momente.

Depasirea acestor perioade negre poate fi foarte simpla! Incercati sa luati o PAUZA. Doua-trei zile nu mai jucati nimic. Stati un weekend pe tusa. Cand ceva nu merge bine pur si simplu nu are rost sa ne fortam norocul si sa aruncam cu bani doar de dragul de a juca. Pariurile sportive inseamna timp, disciplina si rabdare. Daca ne incapatanam sa jucam zi de zi, constienti fiind ca nimic nu merge bine, nu facem decat sa ne afundam si mai mult in gaura si sa devenim tot mai nervosi si mai suspiciosi.

Cand toate merg pe dos, pur si simplu deconectati-va cateva zile (fiecare cat simte) de la orice inseamna pariuri sportive. Plecati un weekend intr-o scurta vacanta, duceti-va prietena undeva, vizitati-va niste rude, orice va face sa uitati de cote. O sa imi dati dreptate atunci cand o sa reveniti iar la joc si o sa vedeti ca lucrurile o sa mearga mult mai bine.

Cei care nu pot renunta la adrenalina zilnica pot sa incerce jocurile online. O ruleta pe miza mica sau un altfel de joc de genul acesta. La acest capitol va recomand platforma Baum Bet. Au o gama extrem de variata de jocuri online.

            Asadar, nu are rost sa ne enervam si sa ne grabim aparitia firelor de par albe. Trebuie doar sa luam o scurta pauza, cu siguranta pariurile sportive vor fi exact acolo unde le-am lasat atunci cand ne intoarcem. Si perioadele nefaste se vor tot repeta, iar noi la fel vom adopta strategia cu pauza. Din punctul meu de vedere o pauza de 2-3 zile trebuie luata tot odata la doua luni. La fel cand traversati o perioada foarte buna trebuie sa fiti constienti ca ea nu va dura la nesfarsit si lucrurile se vor intarce iar impotriva voastra. E ca roata vietii 🙂

Celor care au ales varianta de pariuri online le e cel mai usor sa verifice perioadele. Cand deschideti istoricul biletelor si vedeti doar bile rosii in dreptul lor, e clar ca traversati o perioada ghinionista. Pentru cei care au ales varianta de pariuri online, ca de fiecare data le recomand cu toata increderea platforma Baum Bet

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top