Tibor pic

PE CE MAI PARIEM IN LUME

Foarte rar un pasionat de pariuri sportive  se va opri sa joace doar intre granitele Europei. De cele mai multe ori, jucatorii experimenteaza si campionate de pe alte continente. Nu e nimic rau in asta! Sunt destule ligi in lume care ne pot aduce profituri, nu doar cele de pe batranul continent.

Bineinteles, si ele presupun o documentatie si o informare amanuntita. In cele ce urmeaza ne vom opri si noi atentia peste cateva campionate care merita luate in seama.

Australia ne ofera de obicei meciuri spectaculoase. Amatorii de pariuri sportive care alearga dupa goluri sunt foarte atrasi de acest campionat. In plus, A-League ne poate oferi activitate inca de la primele ore ale diminetii, asta deoarece meciurile se joaca la ore matinale, din cauza diferentei de fur orar. Cei care au ales varianta de pariuri online pot sa joace live pe evenimentele din Australia. De obicei in acest campionat se inscrie foarte mult in repriza a doua si pe final de meci, iar noi putem profita de cotele oferite, care pot fi foarte atractive. Ca de obicei, cand vine vorba de pariuri online, noi va recomandam cu toata increderea platforma Baum Bet.

America de Sud e un continent foarte cunoscut de pasionatii de pariuri sportive. Bolivia este campionatul unde se inscriu cele mai multe goluri de pe mapamond! Asadar, vanatorii de goluri pot sa inceapa analiza pe acest campionat. Costa Rica si Paraguay sunt alte doua tari pe a caror ligi se pariaza destul de mult. Personal, prefer sa joc foarte mult pe solisti (mai ales pe echipele care joaca pe teren propriu) atunci cand vine vorba despre aceste doua tari. Nici golurile nu sunt insa de neglijat. De obicei pe Paraguay merita jucat cel putin doua goluri in meci, la cote destul de atractive. Peru este inca o tara unde de obicei se joaca foarte mult pe solisti si duble. Si aici echipele gazda pierd foarte greu. Argentina si Brazilia, desi ofera cei mai valorosi fotbalisti, au probabil cele mai imprevizibile campionate din America de Sud. Cu meciuri sarace in goluri si foarte greu de anticipat, raman doua tari care ar trebui evitate.

De cand americanii s-au indragostit de fotbal, campionatul din USA ofera meciuri spectaculoase. Cei care nu au somn (meciurile se joaca tarziu in noapte) pot sa vaneze linistiti goluri in acest campionat. Cei care au ales varianta de pariuri online  si vor sa joace LIVE isi pot indrepta privirea si ei spre USA. De obicei intalnim reprize cu cel putin doua goluri si rasturnari de scor, iar cotele sunt atragatoare. Ca de obicei, cand vine vorba de pariuri online, noi va recomandam cu toate increderea platforma Baum Bet si va garantam ca nu veti fi dezamagiti.

Ca o concluzie, noi credem ca nu trebuie sa ne oprim doar pe campionatele din Europa ci merita sa ne indreptam atentia si spre alte continente pentru ca ne pot oferi meciuri interesante.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top