make money online with eridubet new 1024x589

RESPECTAREA MIZEI, O VARIANTA DE CASTIG GARANTAT?

Tot mai multi pasionati de pariuri sportive incearca in ultima vreme strategia cu aceeasi miza zilnica. Adica isi fixeaza o cota (de obicei o cota de doi pe care o formeaza din mai multe evenimente) pe care mizeaza zilnic aceeasi suma, iar la finalul lunii trag linie in speranta ca vor iesi pe plus.

Calculele sunt foarte simple: sa spunem ca ne propunem sa pariem zilnic 100 de lei pe o cota de doi, iar la finalul lunii avem 20 de cote bifate si 10 pierdute. Asta inseamna ca suntem cu 10 unitati pe plus, adica un castig de 1000 de lei pe luna. Bineinteles, nu toata lumea joaca acest sistem cu 100 de lei. Sunt unii care il joaca cu 50 de lei, cu 20 sau altii chiar si cu 1000 de lei. Fiecare cum isi permite si cat isi permite sa piarda, fara a-i fi pusa in pericol siguranta financiara.

Mie personal imi place acest sistem, chiar daca sunt multi pasionati de pariuri sportive care il considera plictisitor si spun ca e nevoie de o disciplina de fier. Insa lucrurile nu stau chiar asa. Pe langa acest sistem nu ne opreste nimeni sa nu jucam zilnic fel de fel de cote sau sa incercam orice experimente vrem noi. Sistemul asta nu te obliga sa ramai doar cu el, ideea e sa il joci zilnic si sa incerci sa nu iesi pe pierdere la finalul lunii (normal, cand nu sunt meciuri nu riscam aiurea).

Si iubitorii de pariuri online care joaca foarte mult pe live isi pot continua linistiti rutina fara sa fie afectati daca se decid sa incerce si acest sistem. Majoritatea celor care joaca sistemul cu aceeasi miza joaca in continuare si pe live. Ca de fiecare data, cand vine vorba de pariuri online  noi va recomandam sa incercati platforma Baum Bet si va garantam ca nu veti fi dezamagiti deloc.

Asadar, concluzia noastra e ca merita incercat acest sistem. Fara sa ne aruncam la mize pe care nu ni le putem permite si cu rabdare, in timp poate da roade. Un amator de pariuri sportive trebuie sa experimenteze mereu, pana gaseste acel sistem care i se potriveste cel mai bine: unii se pricep la a gasi cote foarte mari, altii sunt priceputi la cote de doi formate din doua sau trei evenimente, altii la pariurile live si tot asa, fiecare pe domeniul lui.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top