b5306070563e081d82d058573dc1195co

SA PARIEM CU EXTRATERESTRII SI GALACTICII

Postarile despre cele mai puternice campionate din Europa continua cu LaLiga. Evident, cand spunem Spania, majoritatea celor pasionati de pariuri sportive se gandesc automat la Barcelona si Real Madrid. Cu siguranta, partidele celor doi giganti sunt cele mai pariate din acest campionat.

Un pariu extrem de interesant cand vine vorba de Real Madrid sau Barcelona este penalty in meci, la o cote care de obicei oscileza intre 2,80 si 3,20. Personal incerc de fiecare data acest tip de pariu, mai ales cand cei doi colosi joaca cu echipe mult mai slab cotate.

Amatorii de pariuri sportive mai indrazneti joaca si pe hattrick Cristiano Ronaldo sau Messi. Si acest tip de pariu merita incercat cand oponentii sunt adversari mai slabi cotati. Hattrick Bale sau Suarez merita si el incercat.

Pariurile pe cartonase galbene sunt si ele testate in LaLiga de catre pasionatii de pariuri sportive. Dat fiind ca este un campionat incarcat de tensiune si foarte disputat, centralii nu prea se zgarcesc atunci cand vine vorba de avertismente.

In duelurile echilibrate, mai ales cele din subsolul campionatului, bookmakerii ofera cote atragatoare la minim doua goluri in meci. Si acest tip de pariu este foarte jucat de pasionatii de pariuri sportive.

Amatorii de pariuri online joaca foarte mult pe evenimente live si in acest campionat. De cele mai multe ori ei asteapta ca echipele mari din LaLiga (Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia) sa fie conduse, pentru ca mai apoi sa intre pe platforma Baum Bet, sa profite de cotele avantajoase si sa parieze pe o rasturnare de scor. Ca de fiecare data, Baum Bet are o gama extrem de variata si pentru acest campionat, iar noi recomandam cu incredere aceasta platforma pentru toti iubitorii de pariuri online.

LaLiga nu este un campionat care sa ofere prea multe surprize. E drept, in acest sezon Barcelona i-a incurcat de cateva ori pe pasionatii de pariuri sportive. In schimb, campionatul Spaniei ofera multe dueluri echilibrate si foarte greu de anticipat. Chiar si asa, ramane unul din cele mai pariate din Europa

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top