fallback picture

SA PARIEM PRINTRE PANZERE

Campionatul Germaniei este unul destul de imprevizibil, dar foarte iubit printre amatorii de pariuri sportive. Dupa Anglia, Bundesliga ne ofera cele mai spectaculoase meciuri din Europa. Evident, cand vine vorba de nemti cele mai jucate pariuri raman cele pe numarul de goluri. Borussia Dortmund, Borussia Monchengladbach, Leverkusen, Hoffenheim, Schalke si Bayern Munchen ne ofera de obicei cele mai spectaculoase confruntari.

Multi dintre pasionatii de pariuri sportive, atunci cand vine vorba de Bundesliga, joaca mai multe goluri in repriza a doua (acest eveniment il gasim de obicei la cote apropiate de 2). Personal imi place mult acest tip de pariu si il experimentez de foarte multe ori. Chiar cred ca merita sa punem sume mici ca se inscriu mai multe goluri in repriza secunda pe toate meciurile dintr-o etapa. Bineinteles, cate o singura partida pe bilet.

Cornerele sunt de evitat in acest campionat. Chiar daca este unul extrem de spectaculos, in putine partide dintr-o etapa regasim peste 10 lovituri de la coltul terenului. Eventual putem sa pariem pe putine cornere.

Un lucru interesant este ca Bundesliga ne ofera meciurile cu cele mai putine minute de prelungiri din toata Europa.

Sunt cativa pasionati de pariuri sportive care deja au inceput sa joace contra revelatiei Leipzig, asteptand ca forma excelenta prin care trece nou-promovata sa ia sfarsit. E greu de crezut totusi ca cei de la Leipzig vor reusi sa faca ceea ce a facut Leicester in Premier League in sezonul trecut si e de asteptat sa cada in cap cat de curand.

Jucatorii care au ales varianta de pariuri online si pariaza foarte mult pe evenimente live sunt si ei cu ochii pe Bundesliga. Ca si in Premier League, si in Germania se joaca destul de mult pe reveniri spectaculoase sau pe goluri inscrise pe final de meci. Ca de obicei, cand vine vorba de pariuri online noi va recomandam cu toata increderea platforma Baum Bet.

            Ligile inferioare din Germania nu sunt nici ele deloc de neglijat. Esalonul doi din Bundesliga ne ofera etapa de etapa partide spactaculoase, unde tribunele sunt de cele mai multe ori intesate cu suporteri fanatici. Baum Bet ne propune o oferta generoasa la evenimetele live atunci cand vine vorba de ligile inferioare din Germania.

In concluzie, Bundesliga ramane si ea un campionat care ne poate aduce profit. Bineinteles, atata timp cat vom ramane disciplinati si vom paria responsabil.

 

Pe data viitoare

 

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top
Scroll to Top