imm sito nuovo home 0

STATISTICA NU CASTIGA MECIUL!

 

Tot mai multi pasionati de pariuri sportive se incapataneaza sa joace doar pe statistica si se intreaba de ce castiga doar din an in pasti. Fratilor, fotbalul se joaca pe teren, cu oameni, cu greseli, pe mize, cu presiune, cu suporteri, cu loturi decimate de accidentari, cu antrenori schimbati, nu se bazeaza doar pe statistica!

Daca ar fi asa de usor, oricare dintre noi ar analiza statistica la 5-6 meciuri pe zi, si-ar da seama ce urmeaza sa se intample la acele partide si in cateva zile am deveni cu totii milionari in euro, iar casele de pariuri ar fi istorie.

Stiu o gramada de pasionati de pariuri sportive (care se mai cred si tipseri) care se bazeaza doar pe statistica. Sa spunem ca joaca echipa X cu echipa Y. Ei se uita sa vada ce au facut aceste doua echipe in ultimele confruntari directe, iar daca s-au inscris goluri multe intre ele, e clar ca il vor recomanda ca fiind un meci de multe goluri. Total gresit! Trebuie analizat ce jucatori au vandut cele doua echipe in actualul sezon (poate una dintre ele a slabit in ofensiva, poate cealalta s-a intarit in defensiva), trebuie vazut daca vreo una dintre ele a schimbat antrenorul. Poate a venit un tehnician care pune mai mult accent pe aparare. Starea vremii in tara respectiva. Forma fizica a jucatorilor; poate cele doua echipe au avut foarte multe meciuri in ultima perioada si fotbalistii vor alerga mult mai putin din cauza faptului ca sunt obositi. E foarte important si cate sezoane au trecut de cand cele doua echipe s-au intalnit ultima data. Ganditi-va daca au trecut 3 sau 4 sezoane cate s-au intamplat de atunci. O statistica mai relevanta ar fi ce au facut cele doua cluburi in sezonul despre care vorbim (au marcat mult, au incasat multe goluri, inscriu multe acasa etc. ).

Priviti la Astra! Campioana Romaniei rupea plasele portilor in sezonul trecut si aproape fiecare meci in care era angrenata se termina cu minim 3 goluri. In acest sezon lucrurile au stat total altfel si asta din cauza faptului ca giurgiuvenii au vandut multe din piesele grele (acest lucru era usor de observat la o analiza mai atenta). Hoffenheim e un alt exemplu elocvent. Formatia din Bundesliga a facut spectacol in ultimele doua sezoane, dar in acest campionat au fost foarte multe meciuri in care a fost angrenata si care s-au terminat cu mai putin de 3 goluri. Si exemplele pot continua la nesfarsit.

Multi dintre cei care au ales varianta de pariuri online folosesc statistica foarte mult si cand joaca pe evenimente live (goluri in ultimele minute, goluri in primele minute etc). Nu spun ca acest lucru este gresit, insa de cele mai multe ori putem intui asa ceva, doar urmarind cu atentie desfasurarea partidei. Pentru cei care au ales varianta de pariuri online noi le recomandam platforma Baum Bet.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top