The football formula

STRATEGIA CASTIGATOARE

 

            O, nu! Inca nu am gasit reteta succesului garantat si nici nu suntem pe cale sa oferim vreun pont sigur. Vrem doar sa impartasim cu voi o strategie care, in timp, are toate sansele sa dea roade.

Intr-o proportie covarsitoare, pasionatii de pariuri sportive pariaza destul de hazardat. Adica isi aleg meciurile din aproape toate campionatele Europei, iar unii dintre ei merg chiar si mai departe si pariaza pe partide din America de Sud sau Asia. Exista insa cativa pasionati de pariuri sportive care aleg sa joace doar intr-un singur campionat. Da, ati auzit bine: pariaza doar intr-un singur campionat. Avantajele pot fi imense! In timpul saptamanii ei nu fac altceva decat sa citeasca presa sportiva din tara de unde isi aleg campionatul. Intra pe site-urile echipelor de fotbal, pe diferite forum-uri, pe orice i-ar putea ajuta sa culeaga informatii. Se intereseaza despre accidentati, despre forma apararii, forma atacului, scandalurile din sanul echipei, rivalitatea dintre cluburile care urmeaza sa joace, absolut orice ar putea inclina balanta inspre o echipa sau alta. Practic, nu lasa absolut nimic la voia intamplarii, iar asta nu face decat sa le creasca foarte mult sansele de castig.

Cei care folosesc aceasta strategie, aproape de fiecare data joaca toate meciurile din toate etapele, dar numai cate o partida pe un bilet. Dupa cateva runde de la starul campionatului, ajung sa aiba procente de reusita de 70-80% pe fiecare etapa. Practic fac profit la fiecare runda.

Pentru cei care aleg sa inceapa acest sistem este de preferat sa isi aleaga un campionat dintr-o tara cu o limba accesibila, pentru a le fi mai usor sa isi faca documentatia. Ar fi absurd sa ne alegem, sa zicem, o tara nordica (Suedia, Norvegia etc) in conditiile in care nu stim o boaba din limba acelui stat. Stim, exista google translate, dar de foarte multe ori traducerea e inexacta si ne poate da mari batai de cap.

Rabdarea este esentiala intr-o astfel de strategie. Atunci cand alegem sa pariem doar pe un campionat, restul nu trebuie sa ne mai intereseze. Putem insa sa pariem si live. Sunt chiar multi care o fac. Atunci cand o echipa este condusa, iar ei stiu ca sunt sanse mari ca ea sa intoarca rezultatul, de obicei pun cateva unitati si pe un pariu live, dar numai pe meciuri din campionatul pe care si l-au ales. Pentru cei care aleg varianta de pariuri online, noi recomandam, ca de obicei, platforma Baum Bet.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top
Scroll to Top