UploadsNewsArticle4990078main

TIPSERII, INTRE ADEVAR SI MINCIUNA

Un alt subiect foarte dezbatut printre pasionatii de pariuri sportive sunt tipserii. Si cand spun tipseri NU ma refer la cei care ofera ponturi sigure contra unor sume de bani. Tipserii sunt jucatorii care au acumulat o vasta experienta (unii dintre ei au in spate chiar si 15 ani de pariuri) in acest domeniu si au ales sa imparta cunostintele lor, gratuit, cu cei care sunt dispusi sa mearga pe mana lor.

De obicei, predictiile tipserilor pot fi gasite pe diferite site-uri de profil, dar sunt cativa care au ales sa mearga pe cont propriu si posteaza ponturile lor pe diferite blog-uri sau pe paginile lor de pe retelele de socializare.

Teama celor multi este ca acesti tipseri sunt platiti de casele de pariuri pentru a da ponturi eronate. Nimic mai fals! Nicio casa de pariuri online sau stradala nu si-ar permite sa faca asa ceva. Este o aberatie! Chiar am asistat la o discutie acum cateva saptamani intre cativa amatori de pariuri sportive. Ei au mers pe mana unui tipser si au luat meciul diavolilor de la Manchester United cu Burnley drept un meci aproape sigur de victoria gazdelor. Pana la urma trupa lui Mourinho a scos doar o remiza alba, pe propriul teren, iar acei pariori au dat vina pe bietul tipser, insinuand ca a fost platit de casele de pariuri ca sa ofere acest pont. Evident ca m-a luat rasul. Ce casa de pariuri din lume ar fi putut sti ca Manchester nu va fi in stare sa o bata pe Burnley? Uneori cred ca mergem cu teoria conspiratiei prea departe. Nu putem da vina pe casele de pariuri pentru toate suprizele. Pur si simplu asa e fotbalul: balonul e rotund.

Este adevarat, pe site-urile de predictii sportive o sa gasiti nenumarate reclame cu case de pariuri online, dar ganditi-va ca si ei trebuie sa traiasca. De ce ar sta cineva 5-6 ore pe zi ca sa analizeze meciuri si sa le ofere cuiva gratuit? Iar casele de pariuri unde sa isi faca reclama daca nu pe site-urile unde intra pasioantii de pariuri sportive? Doar nu o sa isi faca reclama pe site-urile cu articole de pescuit. Sau o firma de mezeluri sa vina sa isi faca reclama pe un site de predictii sportive. Daca nu s-ar face reclama pe aceste site-uri de predictii, tipserii nu ar mai avea motivatie sa ofere ponturi, iar pasionatii de pariuri sportive nu ar avea decat de pierdut.

Asadar, parerea noastra este ca putem arunca un ochi si pe predictiile tipserilor. Bineinteles, daca ei se dovedesc a fi buni si procentajul lor de reusita este unul pozitiv. Sa spunem ca e o zi de sambata cu o oferta foarte mare de evenimente. Un amator de pariuri sportive ar trebui sa isi selecteze cateva dintre meciurile caruia lui i se par sigure, iar mai apoi sa arunce un ochi si pe predictiile tipser-ului favorit. Asa va putea face o paralela intre alegerile lui si ale jucatorului profesionist si se va putea decide asupra unui bilet cu mai mari sanse de reusita.

Platforma de pariuri online Baum Bet va avea o rubrica speciala destinata predictiilor, iar in cadrul ei vor posta tipseri profesionisti cu o vasta experienta in spate. V-o recomandam cu incredere.

 

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top
Scroll to Top