handshake

TIPSTERII SUNT CUMPARATI DE CASELE DE PARIURI!

Acuzatia din titlu devine tot mai intalnita in mediul online si nu numai.

In primul rand, notiunea de tipster este total gresita, mai ales in Romania. Tipster inseamna o persoana care are informatii din interiorul cluburilor (jucatori accidentati pe ultima suta de metri, tensiunea din vestiar, relatia antrenorului cu echipa, situatia financiara la zi etc.). De cele mai multe ori el ofera ponturi direct de la fata locului, nu cu ore bune inainte de meci. Ori la noi in Romania asa ceva nu exista. La noi sunt analisti, termen pe care il vom folosi si noi in acest articol de acum incolo. Analistul petrece minim 5 ore pe zi documentandu-se pe anumite evenimente, urmareste zeci de meciuri pe saptamana (de cele mai multe ori la televizor) pentru ca apoi sa ofere pronosticurile care in viziunea sa au cele mai mari sanse de reusita.

Dar sa revenim la acuzatia din titlu. NU! Categoric, NU! Sub nicio forma, NU! E absurd sa credem asa ceva. Niciodata o casa de pariuri nu s-ar preta sa ii spuna unui analist sa-si induca urmaritorii in eroare! Iar motivele sunt cat se poate de logice si fiecare dintre noi le poate deduce singur:

  • Sa presupunem ca o casa de pariuri ar sti dinainte rezultatul unui meci, credeti ca ar risca sa ii induca unui analist un anumit pronostic? Ganditi-va ce scandal imens ar iesi daca acel analist ar face o astfel de dezvaluire. Si nu doar scandal, dar o astfel de fapta ar intra sub incidenta legii, ca sa nu mai vorbim de imaginea acelei case de pariuri, care ar fi facuta zob! Poate ca respectivul analist n-ar spune chiar atunci, dar in timp tot s-ar afla, tot s-ar scapa si ar spune unui cunoscut, iar vestea s-ar raspandi cu viteza luminii.
  • Sa presupunem ca o casa de pariuri i-ar spune unui analist sa ofere 1 solist la Crotone cu Juve, dandu-i de inteles ca Batrana Doamna va pierde. Ce l-ar putea impiedica pe acel analist sa isi joace toata agoniseala pe Crotone? Ba mai mult, sa imprumute o suma foarte mare de la toti cunoscutii lui pe care sa si-o inmulteasca cu o cota de 5-6 si apoi sa dispara intr-un colt exotic al lumii si sa-si petreaca restul vietii ca un boier!
  • Sa spunem, prin absurd, ca o casa de pariuri ar reusi sa influenteze rezultatul unui meci si o echipa mare ar pierde. Ce sens ar avea sa ii spuna si acelui analist, pentru ca oricum o mare parte din pariori vor juca pe echipa mare, cu sau fara sfatul analistului!
  • Tot mai des analistii sunt aratati cu degetul pentru ca le fac reclama caselor de pariuri. Chiar atat de obtuzi suntem? Nu e cat se poate de firesc ca ei sa faca asta? Cine ar sta zeci de ore pe saptamana sa analizeze sute de meciuri gratis? Toate site-urile de analiza ofera, contra cost, spatii publicitare caselor de pariuri. Toata lumea are numai de castigat: urmaritorii primesc sugestii gratis, analistii sunt platiti pentru munca lor, iar casele de pariuri isi fac reclama exact la publicul tinta. Unde ati vrea sa isi faca reclama casele de pariuri? Pe site-urile de nutritie?!
  • Nici un site/analist nu si-ar putea propune sa ofere ponturi gresite pentru ca asta le-ar scadea audienta si casele de pariuri nu ar mai fi interesate sa isi faca reclama acolo. Tinta fiecarui site/analist este sa ofere cat mai multe predictii corecte pentru ca asta face sa iti creasca numarul de urmaritori / vizualizari / vizitatori, iar toate astea inseamna mai multi bani din reclame.

Asadar, haideti sa analizam inainte sa aruncam cu pietre, sunt lucruri atat de logice. Nu putem duce teoria conspiratiei chiar atat de departe. In definitiv, pariurile sportive nu sunt o stiinta exacta si asta o stim cu totii pe propria piele. Haideti sa respectam munca celor care fac zeci de ore de analiza sau daca nu vrem sa le-o respectam, macar sa nu ii acuzam pe nedrept pentru ca in definitiv nu facem decat sa ne umplem pe noi de rusine, pe noi cei care aducem astfel de acuze.

Pe data viitoare

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top