maxresdefault 1

ASTRA – FC VOLUNTARI, AVANCRONICA SI PONTURILE NOASTRE

Partida nu este deloc una usoara pentru pariori. Noi am analizat-o si am gasit trei sugestii care ne pot aduce castig. Ramane doar ca astrele sa fie de partea noastra.

Astra nu a mai castigat de 4 etape in Liga 1, tocmai de asta este de asteptat ca Edi Iordanescu sa riste mai mult in acest meci. Tinand cont de lupta incinsa pentru primele sase locuri din clasament, care ofera calificare in play-off, orice pas gresit al unei echipe o indeparteaza pe aceasta de obiectiv. E perioada in care chiar orice punct conteaza, cum ar spune un cliseu. De remarcat faptul ca giurgiuvenii au doar doua infrangeri in acest sezon, iar una dintre acestea este chiar cu Voluntariul (1-3 in partida tur). Astralii au un lot cotat la 9,75 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 5 luni. Cel mai valoros jucator din trupa giurgiuvenilor este Alexandru Ionita (1,2 milioane de euro). In acest sezon, Astra a marcat cele mai multe goluri dupa minutul 75 (26,3 %)

Nici Voluntariul nu traverseaza o forma mai buna. Echipa antrenata de Claudiu Niculescu vine dupa 3 partide fara victorie, dar castigatoarea cupei nu si-a luat inca gandul de la o calificare istorica in play-oss. Ilfovenii  au un lot cotat la 7 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 6 luni. Cel mai bine cotat jucator este Daniel Novac (550.000 de euro). La fel ca si Astra, Voluntariul a marcat cele mai multe goluri tot dupa minutul 75 (28,7%).

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Catalin Popa.

ECHIPE PROBABILE:

Astra: Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Mrzljak, Seto – Moise, Al. Ionita, Balaure – Le Tallec.

FC Voluntari: Balauru – Filipov, Achim, M. Popescu, Acsinte – Novac, Rauta – Parcalabu, L. Marinescu, Ivanovici – Tudorie.

Sugestiile noastre pentru partida dintre Astra si FC Voluntari sunt:

  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.40
  • Peste 0,5 goluri in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.30
  • 1X si sub 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.95

Meciul dintre Astra si FC Voluntari se joaca de la ora 18:00, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top