stadion astra

ASTRA – JUVENTUS BUCURESTI, AVANCRONICA SI PREDICTIILE NOASTRE

Partida care deschide runda cu numarul 8 din Liga 1 este una care ne poate aduce castiguri frumoase.

Aflata pe locul 8 in clasament, cu 12 puncte acumulate, Astra nu a primit niciun gol pe teren propriu in acest sezon. De cand Edi Iordanescu a fost instalat pe banca, la Giurgiu e liniste totala, iar atmosfera la lot pare a fi una foarte buna. Fara absente notabile, astralii pleaca favoriti certi in meciul de diseara”Daca ne luam dupa obiectivul auto-impus, de catre mine si, la fel, ambitiile pe care eu le am si la fel si echipa, nu avem decat o solutie, victoria, trei puncte”, a declarat tehnicianul Astrei inaintea meciului cu Juventus. Cotati la 8,43 milioane de euro, astralii au un lot cu o medie de varsta de 25 de ani si doua luni. Cel mai valoros jucator din echipa giurgiuveana este Alexandru Ionita, cotat la 1 milion de euro.

De partea cealalta, la Juventus Bucuresti haosul e cat casa. Dupa ce initial si-a dat demisia, Daniel Oprita a vrut sa revina pe banca tehnica, dar patronul nu l-a primit la antrenamente si l-a amenintat cu bataia. Intre timp, noul antrenor de la Juventus este Marin Barbu. Fara nicio victorie in Liga 1 (trei egaluri si cinci infrangeri), e greu de crezut ca bucurestenii vor pleca neinvinsi de la Giurgiu. Lotul celor de la Juventus Bucuresti este cotat la 5,15 milioane de euro, iar media de varsta este de 25 de ani si 5 luni. Cel mai scump jucator din echipa bucurestenilor este Simon Mazarache (500 de mii de euro), fotbalist imprumutat de la CSU Craiova.

 

Echipele probabile:
Astra Giurgiu: Iliev – Belu, Bejan, Polczak, Al. Stan – Mrzljak, Poljak – Balaure, Marquinhos, Nicoara – Abang
Juventus Bucuresti: Stoian – Calintaru, Wallace, Benga, Florin Stefan – Sesar, Mihaescu – Al. Zaharia, Bajenaru, Stoenac – Mazarache

 

Predictiile noastre pentru partida dintre Astra si Juventus Bucuresti sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.70
  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.37

Partida se desfasoara de la ora 18:30, pe stadionul Marin Anastasovici, din Giurgiu

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top