902d0c48 095e 4919 81aa 4b8f4d3f198c 1024x682 1

AVANCRONICA FC BOTOSANI VS. SEPSI SFANTUL GHEORGHE

Sa facem bani cu Liga 1! A treia etapa a campionatului romanesc debuteaza in Moldova, cu meciul dintre FC Botosani si Sepsi Sfantul Gheorghe. Bookmakerii o vad favorita pe formatia moldava, insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple.

Atu-ul principal al Botosaniului este invincibilitatea de pe propriul teren. Moldovenii au pierdut un singur meci din ultimele 7 disputate acasa (0-1 cu CSM Poli Iasi, pe 25 mai 2017). In rest au trei victorii si tot atatea rezultate de egalitate. Sa nu uitam ca FC Botosani vine dupa victoria rasunatoare din deplasarea cu Dinamo (1-0), iar moralul jucatorilor este unul destul de ridicat. Moldovenii au un lot cotat la 6,63 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 5 luni. Cel mai bine cotat jucator din trupa lui Costel Enache este Andrei Miron (600.000 de euro)

De partea cealalta, Sepsi pare ca s-a acomodat repede cu aerul de pe prima scena a fotbalului romanesc. Covasnenii au pierdut la limita in prima etapa pe terenul Astrei (0-1), iar in runda precedenta au castigat pe teren propriu meciul cu Juventus Bucuresti (2-1). Sepsi Sfantul Gheorghe are un lot cotat la 5,25 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 5 luni. Cel mai bine cotat jucator din echipa lui Valentin Suciu este Istvan Fulop (450.000 de euro), care a evoluat 5 ani chiar la FC Botosani.

Cele doua echipe se vor intalni astazi pentru prima dat intr-o partida oficiala. O premiera va fi si pentru cei doi antrenori, Costel Enache si Valentin Suciu, care nu s-au mai duelat niciodata.

Propunerile noastre pentru meciul dintre FC Botosani si Sepsi Sfantul Gheorghe sunt:

  • Interval 0-1 goluri in prima repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.29
  • Interval 1-2 goluri in a doua repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.57
  • Mai multe goluri in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.10
  • Oaspetii marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.61
  • Intre 2-3 goluri in meci, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.95

 

Partida dintre FC Botosani si Sepsi Sfantul Gheorghe se va juca de la ora 18:30, pe stadionul ”Municipal” din Botosani.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top