8464065ac04f6d9751076509769e6407

BARCELONA – OLYMPIAKOS, ANALIZA UNUI MECI CU FINAL ASTEPTAT

Singura necunoscuta a acestui meci este cate goluri va marca Barcelona. Am cautat si noi statistici si informatii care ne-ar putea ajuta sa rapsundem la intrebare, dar am gasit si alte ponturi la cote interesante.

Barcelona este echipa momentului dintre granzii Europei. Catalanii sunt neinvinsi de 9 partide, iar in ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu au marcat 19 goluri si au primit doar unul! Ultima etapa din campionat a reprezentat si primele doua puncte pierdute de extraterestrii in acest sezon (1-1 pe terenul celor de la Atletico Madrid). In primele doua etape ale Ligii Campionilor, Barcelona a obtinut maximul de puncte dupa victoriile cu Sporting (1-0) si Juventus (3-0). Inca 3 puncte diseara le-ar asigura spaniolilor linistea. Tocmai de aceea este de asteptat ca Messi si compania sa isi tureze motoarele la maxim. Barcelona are un lot cotat la 706 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 9 luni. Cel mai bine cotat jucator din lotul extraterestrilor este Lionel Messi (120 milioane de euro), urmat de Luis Suarez (90 de milioane de euro) si Sergio Busquets (60 de milioane de euro).

ABSENTI: Alba, Dembele, Rafinha si Vidal

INCERTI: –

De partea cealalta, singura preocupare a grecilor ar trebui sa fie cum sa limiteze numarul de goluri primite. Olympiakos a incasat 3 in ultima etapa din campionatul intern, de la Panionios. In Champions League, elenii au pierdut pe teren propriu cu Sporting (2-3) si in deplasare cu Juventus (0-2). Olympiakos are un lot cotat la 75 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 6 luni. Cel mai valoros jucator al echipei este Konstantinos Fortounis (9 milioane de euro).

ABSENTI: Ben si Emenike

INCERTI: Milic

Partida va fi arbitrata de o brigada scotiana, condusa de centralul William Collum.

ECHIPE PROBABILE:

Barcelona(4-4-2): Stegen- Alba, Umtiti, Pique, Semedo- Iniesta, Busquets, Rakitic, Gomes- Messi, Suarez

Olympiakos(4-2-3-1): Kapino- Figueiras, Engels, Romao, Elabdellaoui- Gillet, Odjidja-Ofoe- Marin, Fortounis, Carcela-Gonzalez- Emenike

Ponturile noastre pentru partida dintre FC Barcelona si Olympiakos sunt:

  • Peste 3,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55
  • 1 (H-2), eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55
  • Gazdele castiga ambele reprize, eveniment pentru care BaumBet ofera o EXCELENTA de 1.60

Meciul dintre FC Barcelona si Olympiakos se joaca de la ora 21:45, pe stadionul Camp Nou din Barcelona.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top