champ league FC Basel Manchester City baum

BASEL – MANCHESTER CITY, ANALIZA SI TREI PONTURI EXCELENTE

Ce pot juca pariorii la cel mai dezechilibrat meci din optimile Champions League? La intrebarea asta am incercat sa raspundem si noi. Toata lumea va merge pe goluri si pe victoria cetatenilor. Noi am ales sa incercam alte trei pronosticuri.

Probabil nici cel mai pesimist fan al echipei lui Guardiola nu isi face probleme in privinta calificarii in sferturi. Manchester City a a avut cel mai mare noroc la tragerea la sorti. Bine, asta nu inseamna neaparat ca cetatenii o vor calca in picioare pe Basel in meciul de diseara. Pep Guardiola e recunoscut ca un antrenor precaut si tocmai de aceea noi nu credem ca englezii vor marca o ploaie de goluri in poarta elvetienilor. Ne asteptam la o posesie zdrobitoare a cetatenilor, asa cum ne-au obisnuit in ultimele partide.

Machester City are un lot cotat la 793 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 6 luni. Cei mai valorosi jucatori din echipa sunt Kevin De Bruyne (110 milioane de euro), Raheem Sterling (80 milioane de euro) si Sergio Aguero (75 milioane de euro).

Manchester City are intreg lotul la dispozitie pentru meciul de diseara.

De partea cealalta, Basel ne-a obisnuit de-a lungul anilor cu rezultate surprinzatoare in Champions League. Nu cred ca va fi cazul si diseara, pentru ca miza meciului este uriasa, iar diferenta de valoare este mult prea mare. Cel mai probabil, elvetienii nu vor emite mari pretentii si se vor apara in ambele partide pentru a iesi cu capul sus.

Basel are un lot cotat la 57 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 8 luni. Cel mai valoros jucator din echipa antrenata de Raphael Wicky este Mohamed Elyounoussi (7,5 milioane de euro).

Ca si Manchester City, nici Basel nu are nicio absenta notabila pentru confruntarea de diseara.

 

ECHIPE PROBABILE:

BASEL: Vaclik- Lang, Suchy, Balanta, Petretta- Xhaka, Die- Stocker, Elyounoss, Bua- Oberlin

MANCHESTER CITY: Ederson- Danilo, Kompany, Stones, Walker- Silva, Fernandinho, Bruyne- Sterling, Aguero, Silva

 

Ponturile noastre pentru meciul dintre Basel si Manchester City sunt:

  • Rezultatul meciului dupa primele 15 minute: Egal, eveniment pentru care BaumBet ne ofera de 1.40
  • 1 (handicap cornere +4,5), eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.40. Acest pont presupune ca Manchester City sa nu aiba cu 5 cornere mai mult decat Basel (la 4 cornere in plus pt City, pariul este castigator)
  • Prima repriza: X2 si nu marcheaza ambele, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.35

Partida dintre Basel si Manchester City se joaca diseara de la ora 21:45, pe St. Jakob-Park din Basel.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top