leziuni copii fotbal

CFR CLUJ – CSU CRAIOVA, ANALIZA SI PREDICTII

Cel mai asteptat meci al etapei cu numarul 9 se joaca la Cluj. Liderul la zi al Ligii 1 primeste vizita ocupantei locului 2. Chiar daca se anunta a fi atractiva, partida nu este una deloc usor de anticipat. Am analizat-o si noi si am gasit cele mai bune optiuni de pariere.

CFR Cluj vine dupa infrangerea surprinzatoare din deplasarea de la Timisoara (3-4), infrangere care i-a intrerupt trupei lui Dan Petrescu seria extraordinara de 6 victorii consecutive fara gol primit. Fara probleme de lot si cu riguriozitatea ”Bursucului” care cu siguranta isi va mobiliza exemplar jucatorii pentru a evita inca un pas gresit, clujenii pleaca diseara cu prima sansa. Echipa e foarte bine organizata, se vede mana antrenorului italian. Au jucatori de valoare in toate compartimentele: si in aparare, si la mijloc, dar mai ales in atac, unde cei trei jucatori seamana foarte mult cu atacul lui Napoli. Gustavo, Baluta si Mitrita sunt foarte rapizi, foarte tehnici, pot sa faca diferenta la orice nivel. Sper sa nu mai primim gol asa de repede si sa fim mai concentrati pe inceput de meci„, a declarat Dan Petrescu inaintea partidei de diseara. CFR Cluj are un lot cotat la 16,80 milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si 6 luni, cea mai mare din Liga 1. Cei mai valorosi jucatori din lotul ardelenilor sunt Kevin Boli si Ibrahima Balde (ambii cotati la 1,5 milioane de euro).

De partea cealalta, CSU Craiova e neinvinsa in primele 8 etape, performanta cu care nu s-a mai intalnit din sezonul 1973-1974, atunci cand ”Stiinta” a castigat primul titlu din istoria clubului. „Tripleta” formata din Gustavo, Baluta si Mitrita a contribuit la parcursul formidabil al oltenilor din acest sezon cu noua goluri si patru pase decisive. Jucam in deplasare cu prima clasata si stim ca ne asteapta un meci greu, dar noi vom incerca sa ne facem jocul nostru„, a spus antrenorul oltenilor, Devis Mangia. CSU Craiova are un lot cotat la 11,63 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani. Cel mai bine cotat jucator din lotul juvetilor este Alexandru Baluta (1,3 milioane de euro)

ECHIPE PROBABILE:

CFR Cluj: Vatca – Cr. Manea, A. Muresan, Vinicius, Al. Vlad – Hoban, Deac, Culio – Omrani, Vera, Nistor

CSU Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Screciu, Tiago Ferreira – Vagenin, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Mitrita, Baluta

Sugestiile noastre pentru partida dintre CFR Cluj si CSU Craiova sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota foarte buna de 1.90
  • Ambele marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.15
  • 1X si ambele marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.70
  • 1-3 goluri in prima repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.55

Partida dintre CFR Cluj si CSU Craiova se joaca de la ora 20:30, pe stadionul Doctor Constantin Radulescu, din Cluj-Napoca

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top