DMwH7T WsAYILPs

CHIEVO – AC MILAN, ANALIZA SI PONTURILE NOASTRE

Unul din cele mai pariate meciuri de astazi este cel dintre Chievo si AC Milan. Multi dintre specialisti vad o revenire a rossoneri-lor, insa lucrurile nu vor fi deloc usoare pentru trupa lui Montella.

Chievo Verona ocupa locul 7 si am putea spune ca se afla printre echipele in forma maxima din campionatul italian. Formatia antrenata de Rolando Maran e neinvinsa in Seria A de 6 etape, de la acel 0-3 din deplasarea de la Juventus. Pe teren propriu, Chievo are doua victorii (3-2 cu Verona si 2-1 cu Fiorentina), un egal (1-1 cu Atalanta) si o infrangere (1-2 cu Lazio). Un plus pentru gazde diseara va fi faptul ca au intreg lotul disponibil, fara nicio absenta. Chievo are un lot cotat la 50 de milioane de euro, cu o medie de varsta de 27 de ani si 4 luni. Cel mai valoros jucator din echipa antrenata de Maran este argentinianul Lucas Castro (7,5 milioane de euro). In acest sezon, Chievo a marcat cele mai multe goluri intre minutele 45 si 60.

ABSENTI: –

INCERTI: –

Cu toate ca noii investitori au bagat sute de milioane in transferuri, in acest sezon, AC Milan nu s-a ridicat mai sus de conditia de echipa de pluton. Milanezii nu au mai castigat de 5 etape in Seria A si dupa primele 9 etape sunt pe locul 11, cu doar 13 puncte acumulate. In deplasare, rossoneri au o singura victorie (3-1 la Crotone) si 3 infrangeri! In ultima etapa, diavolii milanezi au obtinut doar o remiza rusonoasa (0-0) cu Genoa, chiar in fata propriilor suporteri. O infrangere diseara sau chiar un egal i-ar putea aduce demiterea lui Vicenzo Montella. AC Milan are un lot cotat la 341 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si doua luni. Cel mai valoros jucator din echipa rossonerilor este Leonardo Bonucci (40 milioane de euro). In acest sezon, AC Milan a marcat cele mai multe goluri intre minutele 15 si 30.

ABSENTI: Andrea Conti, Giacomo Bonaventura si Leonardo Bonucci

INCERTI: Luca Antonelli

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Marco Di Bello

ECHIPE PROBABILE:

CHIEVO: Sorrentino- Cacciatore, Gamberini, Cesar, Gobbi- Castro, Radovanovic, Hetemaj- Pucciarelli, Birsa, Inglese

AC MILAN: Donnarumma- Zapata, Romagnoli, Musacchio- Rodriguez, Kessie, Biglia, Borini- Suso, Calhanoglu- Kalinic

Sugestiile noastre pentru Chievo – AC Milan sunt:

  • Peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50
  • Peste 0,5 goluri in prima repriza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.45

Partida dintre Chievo Verona si AC Milan se va juca de la ora 21:45, pe Stadio Marc’Antonio Bentegodi din Ve

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top