stadionul municipal turnu severin

CHINUL ”MINERILOR”

 

Meci de totul sau nimic la Severin. Pandurii Tg. Jiu primeste vizita Concordiei Chiajna in ultimul meci al etapei cu numarul 10 din play-out.

Chiar daca joaca in deplasare, ilfovenii sunt cotati

cu prima sansa la castigarea partidei de diseara. Trupa lui Dan Alexa e neinvinsa in ultimele 3 runde, reusind chiar sa bifeze doua victorii in ultimele doua partide, cu ASA Tg. Mures (2-0) si Poli Timisoara (3-1). Aflata la egalitatea de puncte cu Timisoara, dar cu un meci mai putin disputat, Chiajna are efectivul aproape intact pentru duelul de diseara de la Severin. Singurul jucator indisponibil din lotul lui Dan Alexa este Stefan Barboianu (accidentat)

De partea cealalta, gorjenii par sa fi depus armele in lupta pentru evitarea retrogradarii. Cu o singura victorie in play-out, Pandurii are nevoie de o adevarata minune pentru ramanerea pe prima scena a fotbalului romanesc. Dupa remanierea lotului, Flavius Stoican, proaspatul antrenor al gorjenilor are la dispozitie jucatori fara prea multa experienta, mai ales in compartimentul defensiv. Cu un singur punct acumulat in ultimele 5 partide, minerii nu pot conta diseara pe serviciile lui Cristian Sirghi (accidentat). La capitolul incerti, il gasim pe portarul Razvan Stanca.

Statistica meciului este destul de echilibrata. In ultimele 6 intalniri directe jucate pe terenul Pandurilor, Chiajna a pierdut doua, una s-a terminat la egalitate, iar in trei dintre ele s-au impus gorjenii.

Predictiile noastre pentru acest meci sunt:

  • Peste 0,5 goluri marcate in repriza a doua, eveniment pentru care Baum Bet ne ofera o cota de 1.25
  • X2, eveniment pentru care Baum Bet ne ofera o cota de 1.35
  • Mai multe goluri in repriza a doua, eveniment pentru care Baum Bet ne ofera o cota de 2.20
  • Peste 0.5 goluri marcate de oaspeti, eveniment pentru care Baum Bet ne ofera o cota de 1.31

Meciul se va disputa de la ora 20:30, pe Stadionul Municipal din Severin

 

Bafta sa avem!

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top