analiza

CILIC – FEDERER, PARIUL IN COTA 2.30

Austalian Open isi consuma maine dimineata ultimul act. Finala dintre Marin Cilic si Roger Federer este un prilej excelent pentru pariori de a vana noi castiguri. Am analizat si noi meciul si am gasit o cota de 2.30 care ne face cu ochiul.

Roger Federer si Marin Cilic s-au mai intalnit pana acum de 9 ori: opt meciuri au fost castigate de Federer si doar una de Cilic. Ultima confruntare a avut in noiembrie loc anul trecut, la turneul de la Singapore, si a fost adjudecata de elvetian cu scorul de 6-7, 6-4, 6-1.

Roger Federer, locul 2 ATP, are 10 meciuri consecutive fara infrangere. Mai mult decat atat, elvetianul (36 de ani) a pierdut un singur set in aceste 10 partide. Federer isi traieste practic a doua tinerete, practicand un tenis aproape fara greseala.

Vazut ca revelatia turneului, dupa ce i-a eliminat pe Djokovic si Zverev, sud-coreeanul Chung a fost spulberat in semifinale de Federer cu 1-6, 2-5, scor la care acesta s-a si retras.

De partea cealalta, croatul Marin Cilic (locul 6 ATP) a pierdut 4 seturi in cele 6 meciuri disputate la Australian Open. Chiar daca in semifinale a trecut in 3 seturi de englezul Edmund, Cilic nu a avut un meci deloc usor, cu multe momente cand parea ca pierde controlul jocului.

  • Pontul nostru pentru finala de la Australian Open dintre croatul Marin Cilic si elvetianul Roger Federer este 3-0 la seturi pentru Federe, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.30.

Finala de la Antipozi se joaca maine dimineata, de la ora 10:30 (ora Romaniei)

 

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top