21055946 1508936515820930 4585121287912689168 o 1024x576 1

CONCORDIA CHIAJNA – SEPSI SFANTU GHEORGHE, ANALIZA SI PREDICTII

Continuam goana dupa castiguri in Liga 1. Astazi stam cu ochii pe partida dintre Concordia Chiajna si Sepsi Sfantu Gheorghe, pe care am scos si noi cele mai interesante sugestii. Dar pana atunci sa vedem cum stau lucrurile in ambele tabere.

La Chiajna apele sunt tot mai tulburi. Cu doar 5 puncte adunate in 10 etape, ilfovenii au 5 infrangeri pe teren propriu si doar un egal. Odata cu plecarea lui Vasile Miriuta la Dinamo, lucrurile s-au complicat si mai rau. Locul sau pe banca tehnica a fost luat de Ion Moldovan. Singurul plus din dreptul Chiajnei sunt cele cateva zile de odihna pe care le-au avut dupa ce meciul cu Dinamo din etapa intermediara a fost amanat. Sa nu uitam insa si de recentele achizitii, Taher Bawab si Cristi Bud. Concordia are un lot cotat la 7,45 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 8 luni. Cel mai valoros jucator din lot este Cristi Balgradean (700.000 de euro)

Covasnenii pot acuza oboseala diseara, dupa partida nebuna din etapa intermediara (2-3 pe teren propriu cu CSU Craiova). Sepsi pare sa se descurce bine in deplasare, tinand cont ca in ultimele doua meciuri jucate pe teren strain a scos 4 puncte. Nou-promovatii se mai pot mandri si cu cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Valentin Suciu. ”S-a schimbat antrenorul la Chiajna, de obicei toti jucatorii isi doresc sa demonstreze sa prinda primul 11. Din punctul asta de vedere au avantaj, ca nu au jucat saptamana asta. Noi am avut program mai greu„, a declarat tehnicianul trupei din Covasna. Acesta are la dispozitie un lot cotat la 5 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 11 luni.

Echipele probabile:

Concordia Chiajna: Balgradean- Patache, Yamissi, Marc, Albu- Babic- Batin, Cristescu, Bawab, Deaconu- Bud

Sepsi Sfantu Gheorghe: Fejer- Burlacu, Ursu, Oros, Grecu- Ghinga, Petrovikj- Petre, Fulop, Astafei- Hadnagy

Sugestiile noastre pentru partida dintre Concordia Chiajna si Sepsi Sfantu Gheorghe sunt:

  • Sub2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.58
  • X2, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.86
  • Interval 0-1 goluri in prima rerpiza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.30
  • Oaspetii marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50

 

Partida dintre Concordia Chiajna si Sepsi Sfantu Gheorghe se joaca de la ora 20:30, pe stadionul Concordia, din Chiajna.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top