poli iasi promovare

CSM POLI IASI – SEPSI, ANALIZA SI PREDICTIILE NOASTRE

Etapa cu numarul 8 isi trage cortina la Iasi, cu partida dintre Poli si Sepsi Sfantul Gheorghe. Am analizat-o si noi si am gasit cateva sugestii indraznete.

Moldovenii sunt o adevarata sperietoare pe teren propriu. In ultimele 10 meciuri disputate in fata propriilor fani au pierdut doar una (0-2 cu CFR Cluj). Chiar daca au inceput rau campioantul, din cauza omogenitatii lotului, echipa antrenata de Flavius Stoican a bagat spaima in granzii Ligii 1 in ultimele 3 partide: 1-1 in deplasare la Steaua, 2-1 acasa cu Dinamo si 0-0 pe terenul Astrei. CSM Poli Iasi are un lot cotat la 5,28 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si doua luni. Cel mai valoros jucator din formatia de sub Dealul Copoului este goalkeeper-ul croat Ivan Kevala (450 de mii de euro).

De partea cealalta Sepsi Sfantul Gheorghe vin dupa 3 infrangeri consecutive, iar aerul Ligii 1 pare tot mai tare pentru covasneni. Valentin Suciu are la dispozitie un lot evoluat la 4,60 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 7 luni. Cel mai valoros jucator este Istvan Fulop (450 de mii de euro). Cele doua echipe se intalnesc in premiera intr-un meci oficial.

Echipe probabile:

CSM Poli Iasi: Kelava – Spataru, Cioinac, Frasinescu, Sin – Chelaru, Qaka – Platini, Kizito, Jo Santos – A. Cristea

Sepsi Sfantul Gheorghe: Fejer – Burlacu, Oros, I. Ursu, C. Grecu – Thiaw, Ghinga – Astafei, Cl. Herea, P. Petre – Hadnagy

              Predictiile noastre pentru confruntarea dintre CSM Poli Iasi si Sepsi Sfantul Gheorghe sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.76
  • Gazdele marcheaza minim doua goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.09
  • Gazdele conduc la pauza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.50
  • Interval 2-3 goluri in meci, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.92

Partida dintre CSM Poli Iasi si Sepsi Sfantul Gheorghe se joaca de la ora 21:00, pe stadionul Emil Alexandrescu, din Iasi.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top