hepta 2908907 1024x768

CSU CRAIOVA – FCSB, DERBY-UL PONTURILOR BUNE

 

Incercam din nou sa facem bani pe Liga 1. Pentru asta ne-am oprit atentia pe meciul dintre CSU Craiova si FCSB. L-am analizat si am gasit doua ponturi care merita incercate.

E clar! Oltenii si-au depus candidatura la titlu si au luat-o in serios. Dupa 15 etape, CSU Craiova e pe locul 3, cu o linie de clasament aproape identica cu cea a Stelei. Daca vor castiga diseara, iar CFR-ul se va impiedica cu Mediasul, oltenii vor trece pe primul loc in Liga 1. Din pacate pentru Mangia, partida se va juca la Severin si nu pe noul Oblemenco. Statistica nu e deloc de partea craiovenilor. CSU a intalnit-o pe Steaua de 10 ori, dar nu a castigat niciodata! 8 meciuri le-a pierdut, iar doua s-au incheiat la egalitate. Oltenii au un lot cotat la 12, 35 milioane de euro, cu o medie de varsta de 23 de ani si 7 luni. Cel mai valoros jucator al Craiovei este Alexandru Baluta (1,3 milioane de euro). In acest sezon, juvetii au marcat cele mai multe goluri in ultimele 15 minute.

Patru victorii, doua egaluri si o infrangere (la Viitorul) are FCSB-ul in deplasare in acest sezon. Ros-albastrii au marcat de 10 ori pe teren strain si au incasat doar 4 goluri. Nicolae Dica l-a reprimit in lot si pe Denis Alibec, insa vedeta Stelei, cel mai probabil, va fi doar rezerva diseara. Partida tur dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 1 la 1. FCSB-ul are un lot cotat la 27,5 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 4 luni. In acest sezon, ros-albastrii au marcat cele mai multe goluri intre minutele 30 si 45.

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Istvan Kovacs.

ECHIPE PROBABILE:

CSU CRAIOVA: Calancea, Kelici, Datkovici, Ferreira, Martici, Zlatinski, Screciu, Bancu, Gustavo, Baluta, Mitrita FCSB: Nita, Morais, Momcilovici, Balasa, Enache, Popescu, Nedelcu, Tanase, Budescu, Teixeira, Gnohere

Ponturile noastre pentru meciul dintre CSU Craiova si FCSB sunt:

  • X2, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.42
  • Minim un gol in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.30

Partida dintre CSU Craiova si FCSB se joaca de la ora 20:45, la Severin.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top