dinamo cfr

DINAMO BUCURESTI – JUVENTUS BUCURESTI, ANALIZA SI CATEVA PONTURI INDRAZNETE

Prima etapa a returului se termina cu infruntarea 100% bucuresteana dintre Dinamo si Juventus. Cainii sunt in corzi, Miriuta si-ar putea pierde chiar postul daca nu castiga diseara, iar pariorii ar putea profita de pe urma acestui meci.

Gluma se ingroasa la Dinamo! Alb-rosii nu au mai castigat de 5 etape in Liga 1 si in acest moment sunt la 3 puncte de calificarea in play-off. Dinamovistii abia au scos doua egaluri (2-2 in deplasarea de la CSU Craiova si 1-1 pe teren propriu cu Astra) in ultimele 5 partide si scaunul lui Miriuta incepe sa se clatine serios. Antrenorul este insa cunoscut pentru ca reuseste sa mobilizeze jucatorii in momentele cheie, iar meciul cu Juventus e cel mai potrivit pentru iesirea din criza. In tur, Dinamo s-a impus cu 3 la 0. O statistica interesanta este aceea ca Dinamo a marcat in 10 din cele 13 partide ale turului, iar Juventus nu a primit gol doar intr-un singur meci. ”Nu ne mai permitem pasi gresiti, trebuie sa castigam, indiferent cum. Mai avem 9 jocuri pana pe 15 decembrie si trebuie sa fim in play-off pana atunci”, a declarat Vasile Miriută inaintea jocului cu Juventus. Dinamo are un lot cotat la 14,20 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 8 luni. Cel mai valoros jucator din tabara lui Miriuta este Sergiu Hanca (2.000.000 de euro)

De partea cealalta, Juventus Bucuresti este singura echipa fara victorie in cele 13 etape disputate. Bucurestenii au 4 egaluri, 9 infrangeri, 23 de goluri primite si doar 7 marcate. In deplasare, Juventus are o singura victorie si si cinci infrangeri. Nou-promovata are un lot cotat la 5,10 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 5 luni. Cel mai valoros jucator din echipa este Simon Mazarache (500.00 de euro).

ECHIPE PROBABILE:

Dinamo: Branescu – Romera, Dudea, Katsikas, Filip – Hanca, Anton, Mahalangu, Salomao – Bokila, Nemec

Juventus Bucuresti: Draghia – BeČ›a, Wallace, Benga, Stefan – Barbulescu, Mihaiescu – Calintaru, Sesar, Zaharia – Mazarache

Sugestiile noastre pentru partida dintre Dinamo si Juventus Bucuresti sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.38
  • Peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.70
  • Peste 1,5 goluri marcate de gazde, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60
  • 1 la pauza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.90
  • 1 si peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.00

Meciul dintre Dinamo Bucuresti si Juventus Bucuresti se va juca de la ora 20:45.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top