dinamo cfr

DOUA PONTURI EXCELENTE PENTRU SEPSI – DINAMO

”Pentru noi, fiecare meci e o finala”, e cliseul pe care l-am auzit de sute de ori in fotbalul romanesc. Eh, pentru Dinamo fiecare meci este intr-adevar o finala, deoarece de acum inainte orice pas gresit i-ar putea scoate din lupta pentru play-off. Prima finala pentru caini se joaca la Brasov, cu Sepsi. Un meci pe care l-am analizat si noi si am gasit doua ponturi foarte atractive.

Doar 5 goluri a marcat Sepsi in cele 9 meciuri jucate acasa in acest sezon. Covasnenii nu au mai castigat o partida in fata propriilor fani de 9 etape. In tur, formatia antrenata acum de Eugen Neagoe a pierdut in Stefan cel Mare cu 1-0.

Sepsi are un lot cotat la 5 milioane de euro, cu o medie de varsta de 26 de ani si 4 luni. Cel mai valoros jucator din echipa covasnenilor este Istvan Fulop (450.000 de euro).

Astra a pierdut in aceasta etapa la Iasi, iar Dinamo are o sansa uriasa de a se apropia la doar un punct de ultima pozitie care asigura prezenta in play-off. Tinand cont de cifre si de forma celor doua echipe, pare greu de crezut ca alb-rosii nu vor pleca cu toate cele trei puncte de la Brasov. Mai ales ca un alt rezultat decat victoria i-ar putea aduce demisia lui Vasile Miriuta.

Dinamovistii au un lot cotat la 14 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani. Cel mai valoros jucator al echipei antrenate de Vasile Miriuta este Sergiu Hanca (2 milioane de euro).

Partida va fi arbitrata de o brigada condusa de centralul Marcel Birsan.

ECHIPE PROBABILE:

SEPSI: Niczuly- Burlacu, Ursu, Dima, Dumbrava- Petrovikj, Thiaw- Astafei, Herea, P. Petre- Nikolici

DINAMO: Penedo- Romera, Nedelcearu, Katsikas, Oliva- Anton, Filip- Hanca, Rivaldinho, Salomao- Nemec

Ponturile noastre pentru meciul dintre Sepsi si Dinamo sunt:

  • 2 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota EXCELENTA de 1.80
  • X2 si peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60

Partida dintre Sepsi si Dinamo se joaca de la ora 20:45, pe Stadionul Tineretului din Brasov

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top