1024

DOUA PONTURI EXCELENTE PENTRU SPORTING – OLYMPIAKOS

Atentie la acest meci! Chiar daca portughezii vor intalni codasa grupei, realitatea din teren ar putea fi alta. Lusitanii au mari probleme de lot, iar Olympiakos este intr-o revenire de forma. Noi vom miza pe spectacol si pe un meci deschis.

Un egal diseara le-ar asigura leilor calificarea in primavara Europa League, iar o victorie i-ar tine in carti si pentru optimile Champions League (asta daca Juventus nu o va invinge pe Barcelona). Jorge Jesus are insa mari batai de cap inaintea meciului. Antrenorul lusitanilor nu se poate baza pe trei jucatori de baza, iar medicii echipei se lupta sa ii refaca pe alti trei, care sunt incerti. In tur, Sporting a castigat cu 3 la 2.

Portughezii au un lot cotat la 166 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 9 luni. Cel mai valoros jucator din echipa leilor este William Carvalho (25 milioane de euro).

In ultima etapa, Sporting va juca in deplasare cu Barcelona.

ABSENTI: Jeremy Mathieu, Jonathan Silva, Sebastian Coates

INCERTI: Cristiano Piccini, Marcos Acuna, William Carvalho

Cu grecii nu va fi insa chiar atat de usor. Olympiakos vine dupa doua victorii in campionat si remiza rasunatoare cu Barcelona din grupele Champions League. O victorie diseara, legata cu un succes in ultima etapa cu Juventus, i-ar califica pe eleni in primavara Europa League. Spre deosebire de Sporting, Olympiakos are toti jucatorii disponibili.

Campioana Greciei are un lot cotat la 75 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si doua luni. Vedeta echipei este Konstantinos Fortounis (9 milioane de euro).

Partida va fi arbitrata de o brigada din Germania, condusa de germanul Felix Zwayer

ECHIPE PROBABILE:

Sporting (4-2-3-1): Rui Patricio- Ristovski, Figueiredo, Pinto, Coentrao- Fernandes, Battaglia- Martins, Podence, Cesar- Dost

Olympiakos (4-1-4-1): Proto- Elabdellaoui, Botia, Engels, Koutris- Tachtsidis- Figueiras, Odidja-Ofoe, Romao, Carcela-Gonzalez- Fortounis

Ponturile noastre pentru meciul dintre Sporting si Olympiakos sunt:

  • Peste 2,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.85
  • Peste 9,5 cornere, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.70

Partida dintre Sporting si Olympiakos se joaca de la ora 21:45, pe Estadio Jose Alvalade sin Lisabona.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top