gazon fotbal antrenament.tqvjb9rmdc 1024x643 1

FC BOTOSANI – VIITORUL, ANALIZA SI PREDICTII

Partida de astazi, penultima din etapa cu numarul 12, este una care ne poate rotunji in sus profiturile din weekend. Am analizat-o si noi si am gasit cele mai bune sugestii.

FC Botosani este surpriza placuta a acestui sezon. Moldovenii sunt pe locul 5, iar cu o victorie astazi ar urca pe podium, la egalitate de puncte cu CSU Craiova. Va dati seama ca miza morala pentru Botosani e foarte mare. Nu e de ici-colo sa fii pe locul 3 dupa 12 etape. Unde mai pui ca trei puncte i-ar transforma in pretendenti seriosi la un loc de play-off. Trupa lui Costel Enache are si avantajul terenului propriu, acolo unde a pierdut un singur meci in acest campionat (1-3 cu Astra). Desi partida se joaca luni, la ora meciului sunt asteptati si aproximativ 3000 de moldoveni. De mentionat insa ca antrenorul moldovenilor nu va putea sta pe banca la acest meci. El a fost eliminat la meciul din etapa trecuta cu CSM Iasi si astazi va vedea partida din tribune. FC Botosani are un lot cotat la 6,55 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 6 luni. Cel mai valoros jucator este Andrei Miron (600.000 de euro).

Campioana Romaniei vine dupa victoria categorica din ultima etapa (3-0 cu Juventus Bucuresti). ”Pustii” lui Hagi nu sunt deloc de temut in deplasare. Viitorul are o singura victorie (2-1 la Chiajna) in cinci partide disputate pe teren strain. Dobrogenii au un lot cotat la 12,18 milioane de euro, cu o medie de varsta de 22 de ani si 11 luni. Cel mai scump jucator din lotul lui Hagi este Bogdan Tiru (1,6 milioane de euro).

In Liga 1, FC Botosani si Viitorul s-au mai intalnit de opt ori: moldovenii s-au impus de doua ori, dobrogenii au castigat de trei ori, iar alte trei jocuri s-au terminat la egalitate.

ECHIPE PROBABILE:

FC BOTOSANI: Cobrea- Ungurusan, Miron, Burca, Dumitras- Bordeianu, Tincu- Roman, Morutan, Bus- Popa

VIITORUL: Ramniceanu- Baluta, Tiru, Horj, De Nooijer- Cicaldau, Mladen, Cr.Ganea- Eric, Tucudean, Chitu

Predictiile noastre pentru partida dintre FC Botosani si Viitorul sunt:

  • 1 solist, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.40
  • 1X, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.38
  • Peste 1,5 goluri, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.35
  • Gazdele marcheaza, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.30

Partida dintre FC Botosani si Viitorul se joaca de la ora 18:00, pe stadionul Municipal din Botosani.

 

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top