Denis Alibec un nou tatuaj Ce si a scris pe piciorul stang 1024x768

FCSB – HAPOEL BEER SHEVA, CELE MAI BUNE VARIANTE DE PARIAT

Cu siguranta, in Romania, unul din cele mai pariate meciuri de asta va fi cel de pe Arena Nationala. Majoritatea pariorilor aleg sa mearga pe victoria ros-albastrilor, insa noi am gasit alte sugestii care ne pot aduce castig.

Cu o victorie diseara, stelistii ar termina grupa pe primul loc, lucru pe care nu l-au mai facut niciodata intr-o competite europeana. Un egal le-ar asigura calificarea in primavara europeana, dar Dica le-a promis fanilor ca echipa va juca doar la victorie. ”Vom avea un meci mult mai greu decat am avut in Israel, este un meci important pentru noi, trebuie saƒ reusim saƒ castigaƒm jocul pentru a fi calificati matematic in primavara europeanaƒ. Zic eu caƒ vom avea un meci extraordinar de greu”, a declarat Dica inaintea partidei de diseara. Chiar daca Gnohere e omul momentului, locul sau in primul 11 va fi luat de Denis Alibec. Anuntul a fost facut chiar de Gigi Becali. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca FCSB a marcat 18 goluri in ultimele 3 partide! Ros-albastrii au un lot cotat la 27 milioane de euro, cu o medie de varsta de 24 de ani si 4 luni. Cel mai valoros jucator din echipa antrenata de Nicolae Dica este Denis Alibec (2 milioane de euro), urmat de Romario Benzar (2 milioane de euro).

De partea cealalta, istraelinii vin la Bucuresti sa-si vanda scump pielea, mai ales dupa ce in tur au pierdut la limita (1-2), asta si dupa cateva erori grave de arbitraj. Situatia in grupa e una foarte complicata. In afara romanilor, care a 9 puncte, toate celelalte 3 echipe au exact cate trei puncte fiecare. Hapoel Beer Sheva are un lot cotat la 19 milioane de euro, cu o medie de varsta de 25 de ani si 6 luni. Cel mai valoros jucator din echipa antrenata de Barak Bakhar este Miguel Vitor (2 milioane de euro)

Partida dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva va fi arbitrata de o brigada din Turcia, condusa de centralul Halis Ozkahya.

ECHIPE PROBABILE:

FCSB: Nita – Enache, Larie, Balasa, Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Tanase- Alibec

HAPOEL BEER SHEVA: Goresh- Korhut, Elhamed, Taha, Elo- Eindinder, Ogu, Radi- Tony, Sahar, Melikson

Sugestiile noastre pentru meciul dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva sunt:

  • Interval 1-3 goluri oaspetii, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.50
  • X pauza sau final, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 1.60
  • Peste 1,5 goluri in repriza a doua, eveniment pentru care BaumBet ne ofera o cota de 2.05

Partida dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva se joaca de la ora 22:05, pe Arena Nationala din Bucuresti.

Începeți Jocul În 3 paŞi simpli

Primul pas:

Crează Gratuit un cont

Pasul al doilea:

Revendică Bonusul

Pasul al treilea:

Start caștigurilor uriașe

Scroll to Top